Results 1 to 3 of 3

Thread: TC1 with android NDI Cam App

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Munich
    Posts
    3

    TC1 with android NDI Cam App

    Hi Guys,

    We're doing a Multi cam production with TC1 and NC1 I/O. As a new feature I wanted to include a Samsung Galaxy S10 (we testet this with other android devices although...) with NDI camera app into the production. In standard bandwith (SD) all is fine. When I switch to high bandwith mode, the channel on tc1 went black. Now here is the clue! When I cut the Galaxy to Programm, the Picture is there. I mean everywhere. On pmg, on the channel, on all multiviewers. As I cut another cam to pgm, the channel is black again. So at the moment I have a camera, which I can't prewiew. Do you have any idea? By the way on the I/O it is the same. On NDI Studio monitor I get the Picture any time...

    Thanks in Advance!
    René

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Racine
    Posts
    1,619
    That is odd. What happens if you select that NDI source in an M/E, then put that M/E on Preview?

    Thanks
    Jeff Pulera
    Streaming Broadcast Solutions - Newtek Elite

    TriCasters: Mini with AE, TC1
    Camera: Sony PMW-X70 4K
    Controllers: All variety of XKeys
    PTZ: Newtek NDIHX-PTZ1

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Munich
    Posts
    3
    Hi Jeff,

    same thing. The only way to see the picture is to cut the source to program. When I add the source to vmix and give the tricaster the NDI vmix output, than I have a permanent picture. But then the picture is not lip sync anymore. So this workaround is not really useful for all scenarios.

    cheers
    René

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •