Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: Lw_ui+

  1. #31
    Super Member JohnMarchant's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Murcia, Spain
    Posts
    3,094
    Thanks Papou, yes and now i see why Windows border padding is a pain in the neck.

    Yes i read the manual, i was looking in the windows 10 presets, did not think of looking in the windows 7 presets.
    Last edited by JohnMarchant; 01-15-2020 at 09:58 AM.
    Dell XPS 15
    15.6-inch (3840 x 2160) 4K 282ppi IPS LCD
    Intel i7 7700HQ 2.8GHz
    Windows 10 64Bit
    NVidia GeForce GTX 1050 Ti
    1TB SDD
    32Gb Ram

    LightWave 2019.03

    Very nice Laptop

  2. #32
    Quote Originally Posted by JohnMarchant View Post
    Thanks Papou, yes and now i see why Windows border padding is a pain in the neck.

    Yes i read the manual, i was looking in the windows 10 presets, did not think of looking in the windows 7 presets.
    It may be possible to me to create a win10 version of this workspace in a few hours.

    (Tips: I suggest the AERO LITE theme for Win10 if it's not installed already.)

  3. #33
    Super Member JohnMarchant's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Murcia, Spain
    Posts
    3,094
    Yes i have Aero Lite installed for this, just really hate Windows 10 Border Padding, just so unnecessary IMHO.
    Dell XPS 15
    15.6-inch (3840 x 2160) 4K 282ppi IPS LCD
    Intel i7 7700HQ 2.8GHz
    Windows 10 64Bit
    NVidia GeForce GTX 1050 Ti
    1TB SDD
    32Gb Ram

    LightWave 2019.03

    Very nice Laptop

  4. #34
    Quote Originally Posted by JohnMarchant View Post
    Thanks Papou, yes and now i see why Windows border padding is a pain in the neck.
    You can now find a Win10 version of the 3840x2160 workspaces with aerolite border.

    ++

  5. #35
    Super Member JohnMarchant's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Murcia, Spain
    Posts
    3,094
    Thanks very much indeed Papou
    Dell XPS 15
    15.6-inch (3840 x 2160) 4K 282ppi IPS LCD
    Intel i7 7700HQ 2.8GHz
    Windows 10 64Bit
    NVidia GeForce GTX 1050 Ti
    1TB SDD
    32Gb Ram

    LightWave 2019.03

    Very nice Laptop

  6. #36
    Registered User squarewulf's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    South Bend, Indiana
    Posts
    412
    Any way to get it to work with multiple displays?

  7. #37
    Quote Originally Posted by squarewulf View Post
    Any way to get it to work with multiple displays?
    Yes, it work with multiple displays.
    You can create your workspace for any resolutions ormix resolutions, any number of display.
    (There is an Dual screen 1920x1200 workspace set in the presets to learn from. It may be a good idea to start from there)

  8. #38
    Registered User squarewulf's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    South Bend, Indiana
    Posts
    412
    Quote Originally Posted by papou View Post
    Yes, it work with multiple displays.
    You can create your workspace for any resolutions ormix resolutions, any number of display.
    (There is an Dual screen 1920x1200 workspace set in the presets to learn from. It may be a good idea to start from there)
    Awesome! Thanks, i'll take a look.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •