Results 1 to 7 of 7

Thread: Turn off the Hub guide for Mac?

  1. #1
    Big fan of coffee raw-m's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,337

    Turn off the Hub guide for Mac?

    I’m tired of the constant crashing and told that -i is the key to turning off the Hub, but can’t find any references on how to actually do it!? I know it involves some Terminal commands - does anyone have a simple step-by-step on how to do this on a Mac? I think many people would find it useful!

  2. #2
    da what? daforum's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Bristol, England
    Posts
    1,675
    Hi Mark. I found this thread: https://forums.newtek.com/showthread...2-Turn-Off-Hub
    Post #6 seems to be the one with the info on how to do it.

    Hope it helps
    Montage Reel, Portfolio, PIN_01, Prime......«« go on, click on a link!

  3. #3
    Founding member raymondtrace's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    813
    More directly, see the ReadMe.txt file that installs in the Lightwave program folder. Then search for the section: "OS X: Running Without the Hub"
    LW7.5D, 2015, 2018, 2019 running portably on a USB drive on an Amiga 2500 running Wine.

  4. #4
    Big fan of coffee raw-m's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,337
    Thanks all. The renaming of Hub just results in a crash now. I’ll check out the Read Me again, I’m sure i was left scratching my head. If I get it sorted i’ll slap it on YT for others as it shouldn’t be this hard!

  5. #5
    Big fan of coffee raw-m's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,337
    Sorry this took so long but good news. It looks like just renaming the Hub (ie "_hub") now works in 2019.03. I'm sure previous versions just crashed Layout but all seem to be happy. Slightly getting my head around a change on workflow but not having crashes

  6. #6
    Founding member raymondtrace's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    Ohio
    Posts
    813
    With the last failed attempt to rename Hub, did you restart your computer?

    It is possible there were active processes interacting with Hub when it was last renamed. Restarting the computer would clear all that out.
    LW7.5D, 2015, 2018, 2019 running portably on a USB drive on an Amiga 2500 running Wine.

  7. #7
    Big fan of coffee raw-m's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,337
    Just did a restart to check... all is running Hub-less

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •