Page 9 of 26 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 387

Thread: LightWave 3D 2019 is Now Available - Official Discussion Thread

  1. #121
    Super Duper Member kopperdrake's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Derbyshire, UK
    Posts
    3,134
    Quote Originally Posted by rustythe1 View Post
    check in your ticket submissions in your account, I didn't get email but the link was already in there
    Ticket Submissions? I don't have that link - guess I've never submitted any tickets!

    But I'm also getting either the "504 ERROR" or "Sorry, an error occurred." error when I hit the "Submit Discount Request" button for a specific licence. Time to wait a few days I guess.
    - web: http://www.albino-igil.co.uk - 2D/3D Design Studio -
    - PC Spec: Intel i9-7940X @3.1GHz | 64Gb | 2 x GeForce GTX 1080 Ti 11Gb | Windows 10 Pro -

  2. #122
    Top Dog
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,057
    Quote Originally Posted by rustythe1 View Post
    check in your ticket submissions in your account, I didn't get email but the link was already in there
    Thanks for that tip! They need to make that clearer. I was beginning to think LW/Newtek didn't want my money after trying a few times.

  3. #123
    Top Dog
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,057
    It's in your Lightwave Profile under Reports in the right column. Look at it as if you were checking on a bug report.

  4. #124
    Registered User dlvphoto's Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by kolby View Post
    Any news about nonfunctional trial keys ?
    Wondering what's up with that myself. Did all the usual dances with configure unset/set, etc... still no luck.

    Scott

  5. #125
    Registered User gdkeast's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Hawaii
    Posts
    144
    Thanks so much for clarifying that. I was actually waiting for an email, then saw the response right there.

  6. #126
    Very impressed with the direction this is going! I'm beginning to see a very bright future and a comeback. Modeler needs a little push as Layout has been given a lot of love and labor, but that's okay. All of these updates are significant.
    OS: Windows 10 Pro 64-bit, 64GB RAM, Processor: Intel Core i7-4930K, Graphics: NVIDIA Quadro P5000

  7. #127
    Yes - looks like a great update. Is it just me or is the text in the Node Editor blurry? The UV tools look nice and they have their own tab now. Nice. Not a big fan of some of the new icons, especially the little drop carrot and the little spinner widgets. Easy enough to get used to though I suppose.
    Last edited by Tim Parsons; 01-23-2019 at 09:19 PM.
    Tim Parsons
    Technical Designer
    Sauder Woodworking Co.

    http://www.sauder.com

  8. #128
    pass:sword OFF's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Russia
    Posts
    1,010
    Much faster FFX OGL! But I found new bug in Modeler - Array doesn't work in Z axis - only X an Y.

  9. #129
    Non functional Trial keys?

  10. #130
    Worms no more! Free fun! Dodgy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    8,275
    Quote Originally Posted by OFF View Post
    Much faster FFX OGL! But I found new bug in Modeler - Array doesn't work in Z axis - only X an Y.
    Both Arrays are working in the Y direction for me.
    Push the software, don't let it push YOU!
    My own plugins and work:www.mikegreen.name
    LaptopSetup:corei7 2.4GHz nvidia GT 650M 8Gig win8 64
    WorkSetup:core i7 3.4Ghz nvidia Quadro 2000 12Gig Ram Win7

  11. #131
    pass:sword OFF's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Russia
    Posts
    1,010
    Quote Originally Posted by Dodgy View Post
    Both Arrays are working in the Y direction for me.
    Yes, you are right. but it would be better if the tool worked in all directions.

  12. #132
    Worms no more! Free fun! Dodgy's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Sydney
    Posts
    8,275
    Sorry, I misread. It's working in all directions for me.
    Push the software, don't let it push YOU!
    My own plugins and work:www.mikegreen.name
    LaptopSetup:corei7 2.4GHz nvidia GT 650M 8Gig win8 64
    WorkSetup:core i7 3.4Ghz nvidia Quadro 2000 12Gig Ram Win7

  13. #133
    pass:sword OFF's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Russia
    Posts
    1,010
    Do you mean that you can do, for example, a spiral staircase in any direction?

  14. #134
    Super Member kolby's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    CZ, EU
    Posts
    392
    Quote Originally Posted by dlvphoto View Post
    Wondering what's up with that myself. Did all the usual dances with configure unset/set, etc... still no luck.

    Scott
    Same here since yesterday. Tried everything which comes to mind. Uninstall, delete all configs, reinstall, run as administrator, remove older versions, clean registry ... no luck. Still discovery mode.
    System info: CPU: Xeon X5680 RAM: 12GB DDR3/1333MHz MB: Asus P6T WS Pro GFX: Asus GTX 750 Ti / 2GB OS: Win7, LW2018.0.7 x64

  15. #135
    Registered User
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    NoWhere
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by kolby View Post
    Same here since yesterday. Tried everything which comes to mind. Uninstall, delete all configs, reinstall, run as administrator, remove older versions, clean registry ... no luck. Still discovery mode.
    same here as well!

Page 9 of 26 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •