Results 1 to 4 of 4

Thread: problems with icons

  1. #1

    problems with icons

    Click image for larger version. 

Name:	Captura de pantalla 2018-12-23 a las 2.22.56.png 
Views:	56 
Size:	132.8 KB 
ID:	143673 Modeler and Layout does not show the icons in the work windows, any idea how to solve it?

  2. #2
    Electron wrangler jwiede's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    6,485
    It's an incompatibility between LW and macOS Mojave. There's apparently a hotfix for 2018.0.6 available (check your lightwave3d.com account page), and I believe 2018.0.7 may have the fix internally, but there's currently no fix available for versions prior to LW2018.
    John W.
    LW2015.3UB/2018.0.7 on MacPro(12C/24T/10.13.6),32GB RAM, NV 980ti

  3. #3
    Oh no! This is a big problem. I just upgraded my system to Mojave, but I still use 2015 all the time. New stuff I can build in LW2018, but for old models and scenes I still use LW2015 since that's the same old shader system and renderer they were created with. If it were just a few small icons I could live with it, but even presets don't show up.

    Is there any hope for a fix?

    Erich

    Click image for larger version. 

Name:	LW2015-Mojave.jpg 
Views:	15 
Size:	133.2 KB 
ID:	145162

  4. #4
    Tech support responded: "We are sorry that Apple broke it - we made them aware during the beta phase of Mojave, and they told us that they would not fix the issue."

    So it's off to Bootcamp and Windows 10 or a High Sierra virtual machine for when I need LW 2015.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •