Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 77

Thread: LWCAD 5.5 is out :)

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    UK
    Posts
    573

    LWCAD 5.5 is out :)

    Some really nice additions

  2. #2
    In beta only ?
    Eddy Marillat - PIXYM
    WS : MB ASUS X299-Pro/SE - i9 7980XE 2,6ghz 18C/36T - 32GB Ram- 2 GTX 1080 TI - Win 10 64
    GPU Net Rig : MB Biostar - Celeron 2,8 ghz 2C/2T - 8GB Ram - 2 RTX 2080 TI - Win 7 64

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    UK
    Posts
    573
    No its full release

  4. #4
    Hmm didn't get an email and don't see it yet on the wtools site.

  5. #5
    Registered User calilifestyle's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    cali, Santa Clarita
    Posts
    1,566
    Blog Entries
    4
    Ell no 'ta enamora' de mi, yo tampoco

  6. #6
    Thanks... I didn't even remember about lwcad.com site. My bookmarks are still at pointed at wtools.

  7. #7
    The DL link isn't working for me. Anyone else managed it?
    jm

  8. #8
    Super Member Chris S. (Fez)'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Virginia
    Posts
    3,029
    Quote Originally Posted by blindsided View Post
    The DL link isn't working for me. Anyone else managed it?
    jm
    Just downloaded and installed to Lightwave and Max.

  9. #9
    Quote Originally Posted by Chris S. (Fez) View Post
    Just downloaded and installed to Lightwave and Max.
    Ahh thanks, maybe work firewall!!

  10. #10
    Registered User
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    a place
    Posts
    2,278
    Quote Originally Posted by Lito View Post
    Thanks... I didn't even remember about lwcad.com site. My bookmarks are still at pointed at wtools.
    same here

  11. #11
    Curmudgeon in Training Ma3rk's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Near Beaverton, OR
    Posts
    1,782
    Maybe this question is more for Viktor as I never received any e-message others are mentioning, but is the process to upgrade to 5.5 to first transfer licenses from WTools to LWCad?

    I can log on to lwcad.com and it sees my licenses, and that seems to be the only option available. There's no explanation.

    I was able to d/l the lwcad 5.5 zip but really want more details before installing.

  12. #12
    When I logged in to the LWCAD site, I didn't know what transfer licenses meant so I skipped it and when I tried to activate my LWCAD 5.5 it failed when I put in my old serial number, so I did the transfer license (which means transfer the old serial number from the wtools version to the new lwcad version) and everything went fine. I didn't use the install program, I installed everything manually. I did the activation via the lightwave LWCAD options panel.

  13. #13
    cinematic weirdo
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Hamburg, Germany
    Posts
    103

    LWCAD 5.5 Update Activation failed

    Quote Originally Posted by Lito View Post
    When I logged in to the LWCAD site, I didn't know what transfer licenses meant so I skipped it and when I tried to activate my LWCAD 5.5 it failed when I put in my old serial number, so I did the transfer license (which means transfer the old serial number from the wtools version to the new lwcad version) and everything went fine. I didn't use the install program, I installed everything manually. I did the activation via the lightwave LWCAD options panel.
    Hi !
    I did the license transfer and have a new serial number in my account but activation did not work.
    It says ''No free seats available''.
    What went wrong ?

    Any ideas ?

    I also tried manual activation with the generated code but still the same result.

    Now I cannot use LWCAD with the 5.5 Update installed.

    Has somebody a solution ?

    Regards,

    Marcus
    Digital Cinema, Motion Control, VFX . . . cine-vfx.com/

  14. #14
    ack ack Markc's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    England
    Posts
    1,527
    So what is all this transfer business about.
    I have LWCad 5, but am oblivious to any changes to the licensing?
    Does victor not own it anymore.
    Mac Pro (2010) OSX 10.13 RX580 Pulse LW2020
    (plugins: LWcad 2018, TFD 1427, Syflex 2018, StarPro 2020, ExrTrader 2020, Ubercam 2.0, RR Daz Mocap (not working), DP Light 2020)

  15. #15
    Quote Originally Posted by mch View Post
    Hi !
    I did the license transfer and have a new serial number in my account but activation did not work.
    It says ''No free seats available''.
    What went wrong ?

    Any ideas ?

    I also tried manual activation with the generated code but still the same result.

    Now I cannot use LWCAD with the 5.5 Update installed.

    Has somebody a solution ?

    Regards,

    Marcus
    Viktor talks about the new LWCAD licensing system towards the end of this video. https://www.youtube.com/watch?v=fbmvBFXixog

    I'm not sure if this will help you. I haven't upgraded yet myself but I probably will be soon.
    Threadripper 2990WX, X399 MSI MEG Creation, 64GB 2400Mhz RAM, GTX 1070 Ti 8GB

    https://www.dynamicrenderings.com/

Page 1 of 6 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •