Results 1 to 6 of 6

Thread: Brand new mini SDI

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    29

    Brand new mini SDI

    Hey all,

    Just fired up a new mini to register and when it booted went to the regular boot up screen but then tried to star TriCaster and went to a TriCaster screen saver.

    Never can get to the reg page.

    Any ideas?

    Chuck

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Boston
    Posts
    461
    Seems to me you connected your monitor to the wrong port in the back. I would try a different HDMI/DVI port and restart the unit.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    29

    Brand new mini SDI

    Thanks imryh,

    The DVI port I am connected to does show the Windows OS screen but after about 10-seconds, the TriCaster tries to load the TC software and then goes to the screen saver.

    Chuck

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Racine
    Posts
    1,673
    Looking at rear of Mini, you MUST use one of the HDMI or HDMI ports at lower right for the User Interface display, labeled either "Video 1/2" or "Interface" as I think it has changed at some point.

    Thanks
    Jeff Pulera
    Streaming Broadcast Solutions - Newtek Elite

    TriCasters: Mini with AE, TC1
    Camera: Sony PMW-X70 4K
    Controllers: All variety of XKeys
    PTZ: Newtek NDIHX-PTZ1

  5. #5
    The DVI/HDMI ports in question are straight down from the power connector.
    Kane Peterson
    Solutions Architect
    NewTek, Inc.

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    29

    Follow up..

    Thanks everyone...I found the correct DVI connector and it is booting up now...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •