Results 1 to 4 of 4

Thread: Package scene crash

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Katy, TX
    Posts
    92

    Package scene crash

    Anybody have any ideas on why running a Package scene would kick out a critical error, or where I'd begin troubleshooting?

    Windows 10
    LW 2015.3
    Neveronmotion (but packed this scene before I added some very basic objects to it, and it was fine before)

  2. #2
    Not so newbie member lardbros's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    England
    Posts
    5,837
    Are you able to share the scene for us to look at?

    It could be a few different things, but are you packaging to a .zip, just consolidating, or packaging to a new directory?

    Maybe Nevron is causing issues? Not sure yet though.
    LairdSquared | 3D Design & Animation

    Desk Work:
    HP Z840, Dual Xeon E5-2690 v2, 32GB RAM, Quadro K5000 4GB
    Desk Home:
    HP Z620, Dual Xeon E5-2680, 80GB RAM, Geforce 1050 Ti 4GB

  3. #3
    In the past It has hung if I select "copy radiosity cache" if I turn that off it exports fine. So what I do now is to relocate the cache file by hand, load the packaged scene and assign the newly copied cache.

  4. #4
    Super Member Snosrap's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    4,923
    Try not to have any of the same objects open in Modeler when running Package Scene. I usually "clear all" in Modeler and have great results.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •