Results 1 to 5 of 5

Thread: AE question on how to set record to H.264

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Kansas
    Posts
    470

    AE question on how to set record to H.264

    I can't seem to figure out how to set the recording to H.264 in the Mini AE. I go to record and hit the gear but there is no option to switch like there was on the standard edition. What am I doing wrong?

  2. #2
    Is this AE2 that you are running? If so, update to the latest version which brings back H.264 recording feature (and better than before).

    http://new.tk/dl
    Kane Peterson
    Solutions Architect
    NewTek, Inc.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Kansas
    Posts
    470
    Yes, this is new TriCaster to me that I just got today. I updated it to AE2. It says the latest update is 4-0-161024 but my version says 161023C. Is that the right one? After I updated to this new one I see the H.264 but it is way different then the standard version for sure.

  4. #4
    Yes that is the correct build number.

    The H.264 is now a separate recorder (that doesn't use up one of your four ISOrecording channels) and now has the ability to select a bit rate and resolution.
    Kane Peterson
    Solutions Architect
    NewTek, Inc.

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Kansas
    Posts
    470
    Is there a tutorial on how to set that up? I'll be playing with it for the next couple of days to try to get this all figured out.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •