Results 1 to 5 of 5

Thread: LWCAD and LW2015

  1. #1
    Newbie Member slv's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    paris_france
    Posts
    88

    LWCAD and LW2015

    Hello all,

    Does anyone noticed this problem with lwcad ( 4.505 ) and lightwave 2015 : i installed lwcad , install is ok and run normally on modeler 2015, just if after i launch layout , layout doesn't start normally , a small Windows (information ) appears , i try to closed it , after layout start with all menu in black Windows. Then i restart computer , layout restart normally but by defautl menu ( all plugin are deleted ) and modeler has deleted alone LWCAD.
    My computer is win 7 pro 64 bits , dual xeon E5 2690, graphic card is GTX 680
    Thanks very much if you have some help!
    Sylvain

    http://5500k.fr/

  2. #2
    Super Member spherical's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    San Juan Island
    Posts
    4,686
    Just checked my install and cannot reproduce. First step I'd try is delete the LightWave config files and let the applications create new ones upon restart. THis will mean re-doing any customizations. You can save some of that by saving out menu configs.
    Blown Glass · Carbon Fiber + Imagination

    Spherical Magic | We Build Cool Stuff!

    "When a man loves cats, I am his friend and comrade, without further introduction." - Mark Twain

  3. #3
    Newbie Member slv's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    paris_france
    Posts
    88
    hello _ i deleted all configs and reinstall lw2015, i have always the same problem _ very strange

  4. #4
    Newbie Member slv's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    paris_france
    Posts
    88
    ok _ i solved my problem , by update lwcad ( my current version was 4.505 ) , i installed latest version 4.51 and now all is ok . Thanks Spherical for your attention and help.

  5. #5
    Remember Wade's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Cypress Texas
    Posts
    1,388
    Any news on when LWCAD 5 might hit the streets?
    Shuttle XPCVista 64 bit /Core2Extreme x9650 3.00GHz 8GB GeForce 8800 GTS 512 Cintiq 21UX
    Dell 24" LCD Dell XT2 Tablet /Win 7 32 Bit /Core 2 duo SU9600 1.6 GHz 3GB / Mobil Intel 4500MHD

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •