Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Thread: Yosemite and Lightwave 11.6

  1. #1

    Yosemite and Lightwave 11.6

    Just installed Yosemite on my machine (MacBook Pro Retina, dual graphics card) and have been trying out Lightwave. So far so good. Anybody else have any experience with the new OS?
    Anil

  2. #2
    Registered User RonGC's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dawson Creek, BC, Canada
    Posts
    562
    Still checking other forums to find out if other apps, zbrush, modo, etc are working ok before installing the new OS. In the middle of a big project and need to be sure all the tools i need to use are working. Good to hear Lightwaves OK!

    would like to update just being cautious, :-)


    Ron

  3. #3
    One user reported my SaveTransformed script was causing Layout to crash. Not sure why as it's just using lscript.
    https://www.lightwave3d.com/assets/p...ed-sequence-1/
    My opinions and comments do not represent those of my employer.
    www.ernestpchan.com
    www.zazzle.com/gopuggo

  4. #4
    I've always been here Mr_Q's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Burbank
    Posts
    340
    No issues as of yet. The stupid ALLOW/DENY thing that started showing up since Mavericks is there at launch and annoying.

    Although I will be trying this fix tonight...


    So any OSX users dealing with the annoying since Mavericks and launching apps and getting the ALLOW/DENY pop up with Lightwave and other apps....

    Has to do with digital sigs being munged or out of date...the bypass...

    So if you fire off Terminal and do this per app. Not sure if the* Home\ is unique to this example and can be removed. I was using another script. I will test tonight.

    sudo codesign --force --sign - /Applications/YOURAPP\ Home\ YOURAPP.app/
    Last edited by Mr_Q; 10-29-2014 at 02:12 PM.
    Kevin "Q" Quattro
    Inhance Digital
    3D Art Director



  5. #5
    not yet on yosemite (usually wait for at least a .1 release before jumping over to a new system), but never had any issues with what you describe. first run the system asks about it, then not anymore. maybe check your firewall settings about it, could be your system prefs are corrupted. delete this setting for layout/hub/modeler and after repairing permissions and checking for bad prefs, try to launch LW again. should be a one time process to "allow" connections.

    cheers

    markus
    Last edited by 3dworks; 10-29-2014 at 04:02 PM.
    3dworks visual computing
    demo reel on vimeo
    instagram

    OSX 10.12.x, macpro 5.1, nvidia gtx 980 ti, LW2015.x / 2018.x, octane 3.x

  6. #6
    Super Member CaptainMarlowe's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Belfort, France
    Posts
    1,876
    I didn't had the issue Mr_Q describes (neither on Mavericks, BTW). All my native Mac OS apps (even old Quidam 2 !) work fine on Yosemite for me. Some of my wineskin windows app seems to act a bit weird, but nothing too serious ATM.

  7. #7
    Newbie Member eureka's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    53
    Blog Entries
    1
    Im having issues, using Yosemite Wacom24HD Lightwave
    Screen flickers and its a pain in the arse..
    Tried reinstalling wacom drivers no luck... any suggestions??

  8. #8
    Submit a bug report. I'm hearing of other issues with Yosemite. Some of my scripts crash LightWave when they don't on Maverick.
    My opinions and comments do not represent those of my employer.
    www.ernestpchan.com
    www.zazzle.com/gopuggo

  9. #9
    Registered User RonGC's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dawson Creek, BC, Canada
    Posts
    562
    Big projects winding down and Finally upgraded one of my 27" iMacs to Yosemite, kept the other machines on 10.9. Glad i did Shake no longer works past 10.9, so i will keep my 24" iMac on Maverick, i love shake and don't want to lose it.

    Ron

  10. #10
    I had to reinstall a few apps, same versions though?
    Also had to reinstall Rosetta + QT Player 7 from Snow leopard Install and then FCP 7 to get that back up. Could that be the issue with SHAKE?

  11. #11
    Registered User RonGC's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dawson Creek, BC, Canada
    Posts
    562
    Quote Originally Posted by blindsided View Post
    I had to reinstall a few apps, same versions though?
    Also had to reinstall Rosetta + QT Player 7 from Snow leopard Install and then FCP 7 to get that back up. Could that be the issue with SHAKE?
    Might be will check it out, Thanks!

    Ron

  12. #12
    it's a manhole cover ↓ JoePoe's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    LISA
    Posts
    1,969
    I've just downloaded 11.6.3.
    Unzipped the package and double clicked the installer......... and nothing happens.

    On 10.10 Yosemite

    Help?
    System Specs: A pile of sand, a couple of wires, a real live mouse and a beer.

  13. #13
    Registered User Kuzey's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Melbourne
    Posts
    5,262
    Quote Originally Posted by JoePoe View Post
    I've just downloaded 11.6.3.
    Unzipped the package and double clicked the installer......... and nothing happens.

    On 10.10 Yosemite

    Help?
    Yosemite won't let you open apps made by "unidentified developers" for security reasons...This might help

    Good luck.

  14. #14
    it's a manhole cover ↓ JoePoe's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    LISA
    Posts
    1,969
    Quote Originally Posted by Kuzey View Post
    Yosemite won't let you open apps made by "unidentified developers" for security reasons...This might help

    Good luck.
    Yeah, I've been installing stuff all day and ran into that right away. I've been using the "install anyway" button in security prefs.
    It's worked on all the other applications/installers (in fact I've installed older LW versions already) and it seems to work on LW 11.6.3 installer. The "nothing" happens (or doesn't happen) after that step..... at least it seems that way.

    Maybe something to do with the difference between .dmg and .app?
    Last edited by JoePoe; 12-04-2014 at 05:00 PM.
    System Specs: A pile of sand, a couple of wires, a real live mouse and a beer.

  15. #15
    couldn't you just drag and drop an old install from somewhere else, theres only the app folder to go in applications and the user directory that goes in users library, app support writes itself on first launch ok probably a few prefs files in prefs but again self writing i would think, how hard can it be ?

    @ Blindsided, how the hell do you install Rosetta on Yosemite

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •