Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Thread: LWCAD 5 ..the tool.. keeps Modeler ALIVE!

  1. #1
    Registered User tyrot's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    in lights
    Posts
    2,198

    LWCAD 5 ..the tool.. keeps Modeler ALIVE!

    Victor simply updating modeler again and again and again..

    https://www.youtube.com/watch?v=i0YHCoRYQXk

  2. #2
    Stuck in a very big cube Waves of light's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    South Yorkshire, England
    Posts
    2,500
    Saw the email this morning. Nurb modeling in LW, way to go Viktor. Take my money please.


    Systen Spec: i7 4930k (OC @4.5ghz),ASUS p9x79 MB, 32GB Ballistix RAM, H60 cooling, Samsung SSD 120GB, WD 1TB

  3. #3
    Super Member Snosrap's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    4,923
    Quote Originally Posted by Waves of light View Post
    Take my money please.
    Yes - where is the upgrade buy button from 4.51 to 5.0?

  4. #4
    Scratches head, have v4.2, can freely download v 4.51 with current license but email says purchase of full or upgrade to v 4.51 gets you a free v5 license, so where is the pricing for v 4+ owners upgrading to v 5, can't be free ? (you beat me to it )

  5. #5
    Now CAD files importer/exporter please.
    http://community.thefoundry.co.uk/st...r-translators/

  6. #6
    Registered User
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    desktop
    Posts
    1,290
    Quote Originally Posted by MarcusM View Post
    Now CAD files importer/exporter please.
    http://community.thefoundry.co.uk/st...r-translators/
    +1

    Include ai, dwg.


    Are these nurbs non-destructive?
    A non-destructive extrude shape from splines would be nice something like rope editor where you can still edit the spline and change the shape of the rope.

  7. #7
    But does it import CAD files and render nurbs in layout? That would be really nice..... probably not...

  8. #8
    Super Member
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Washington DC
    Posts
    3,651
    Why does NT does not make an offer and make this man the de facto developer of next gen modeller is mystery to me.
    This message does not reflect the opinions of the US Government, CG Networks or CGTALK.com. The opinions expressed on this posting are on my own volition.

  9. #9
    Stuck in a very big cube Waves of light's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    South Yorkshire, England
    Posts
    2,500
    Regarding upgrade for current 4.5.1 users... i think 5 is still a little way off from being released and that is why Viktor is offering free upgrades to version 5 for anyone purchasing 4.5.1 or upgrading to 4.5.1. So no doubt we'll get our upgrade price when he's ready to release version 5.


    Systen Spec: i7 4930k (OC @4.5ghz),ASUS p9x79 MB, 32GB Ballistix RAM, H60 cooling, Samsung SSD 120GB, WD 1TB

  10. #10
    Explorer souzou's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    424
    Quote Originally Posted by lightscape View Post
    +1

    Include ai, dwg.
    You can import .ai currently (just use EPS import). It does have to be v8 or lower though.
    Matt Knott / VERSUS
    http://www.versus.nu

  11. #11
    Plays with fire sadkkf's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Outside looking in
    Posts
    1,224
    Quote Originally Posted by Snosrap View Post
    Yes - where is the upgrade buy button from 4.51 to 5.0?
    His site is updated with the pricing:

    http://www.wtools3d.com/order.php

    $164 upgrade pricing from 4.51

    I'm drooling for this one.
    So much water, so few sharks.

    "...all men are created equal." -- US Declaration of Independence

  12. #12
    Quote Originally Posted by sadkkf View Post
    His site is updated with the pricing:

    http://www.wtools3d.com/order.php

    $164 upgrade pricing from 4.51

    I'm drooling for this one.

    No, that is to upgrade from previous version to version 4.51. There is no upgrade price right now to upgrade to 5 from 4.51

  13. #13
    Plays with fire sadkkf's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Outside looking in
    Posts
    1,224
    Quote Originally Posted by hrgiger View Post
    No, that is to upgrade from previous version to version 4.51. There is no upgrade price right now to upgrade to 5 from 4.51
    Dang. Sorry for the bad info.
    So much water, so few sharks.

    "...all men are created equal." -- US Declaration of Independence

  14. #14
    Stuck in a very big cube Waves of light's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    South Yorkshire, England
    Posts
    2,500
    It's going to be open Beta until the end of 2014. So we'll probably get to know upgrade price in the new year.


    Systen Spec: i7 4930k (OC @4.5ghz),ASUS p9x79 MB, 32GB Ballistix RAM, H60 cooling, Samsung SSD 120GB, WD 1TB

  15. #15
    If the price is scaling down from that, I'm guessing it might be $100 to upgrade to 5 from 4.51. But we'll just have to wait to see.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •