Results 1 to 9 of 9

Thread: 11.6.3 Preview dysfunctional...

  1. #1
    Super Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    S
    Posts
    3,511

    11.6.3 Preview dysfunctional...

    All settings lead to;

    Attachment 125150


    ??

  2. #2
    some video formats/codecs don't support "odd" resolutions, try D1 or hdtv res.

  3. #3
    Big fan of coffee raw-m's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,342
    Yes, I get this a lot on my Mac 11.6.2. It's really frustrating, sometimes it's fine, sometimes not and I can't work out what's different when it does do it.

  4. #4
    Super Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    S
    Posts
    3,511
    Seems to have something to do with the viewport layout? If you load a scene where the default is a single VP it's fine then change it to 1 x 2/3 it distorts.

  5. #5
    Super Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    S
    Posts
    3,511
    Yep, it appears as if it just doesn't like the 1 x 2/3 layout. Saved each format as default and restarted and no probs otherwise. Dunno, LW prefs don't need rebooting.

  6. #6
    Big fan of coffee raw-m's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    London
    Posts
    2,342
    Thanks mesh pig, an excellent find!

  7. #7
    Super Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    S
    Posts
    3,511
    No prob raw-m, I was trying to bake the IK for fbx export this morning when... like another software morning

  8. #8
    ex-LightWave documentation BeeVee's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pessac
    Posts
    5,264
    If you use "Undock Preview Window" in Options > Display then you'll get a window you can control the size of to be sure you're getting a size that can be used by a codec.

    B
    Ben Vost
    LightWave 3D Docs wiki
    AMD Threadripper 1950X, Windows 10 Pro 64-bit, 32GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (4GB and 768 CUDA cores) and GTX 1080 (8GB and 2560 CUDA cores) driver version 456.71, 2x4K 23.5" monitors
    Dell Server, Windows 10 Pro, Intel Xeon E3-1220 @3.10 GHz, 8 GB RAM, Quadro K620
    Laptop with Intel i7, nVidia Quadro 2000Mw/ 2GB (377.83 and 192 CUDA cores), Windows 10 Professional 64-bit, 8GB RAM
    Mac Mini 2.26 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 10.10.3

  9. #9
    Super Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    S
    Posts
    3,511
    Ah, thanks BV...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •