Results 1 to 4 of 4

Thread: Retargeting does not work

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Simi Valley CA
    Posts
    1

    Retargeting does not work

    Hello,

    Nevron re targeting will not work no matter what I do. I have followed all instructions and have done everything I can think of. I keep getting "Scene is not ready for re targeting"

    I am trying to re target a BVH to a Genoma rig. I am not working with the live mocap yet. Just trying to get this to work.

    When I pull up the Nevron window and select BVH, Most all the names in the source window have an ! in front of the name. Yes I have "Auto Key" on.

    Please help.

    Thank you

  2. #2
    Super Member CaptainMarlowe's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Belfort, France
    Posts
    1,846
    Hi.
    I have made two tutorials about retargeting with NM.
    You can find them there, maybe it will help, especially the second video, where I deal with the getsell function for uncommon BVH hierarchies. Hope it helps.

  3. #3
    Registered User jbaudrand's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Mercurey FRANCE
    Posts
    97
    :got weird result:
    here's retargeted rig using tuto available on youtube
    Click image for larger version. 

Name:	Capture2.JPG 
Views:	172 
Size:	257.9 KB 
ID:	119229

    here's the result in live:
    Click image for larger version. 

Name:	Capture1.JPG 
Views:	169 
Size:	250.9 KB 
ID:	119230

  4. #4
    Registered User jbaudrand's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Mercurey FRANCE
    Posts
    97
    don't mention wings and quiver, they aren't weightmapped yet...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •