Results 1 to 5 of 5

Thread: Python Scripts Not Running from Buttons

  1. #1
    What do I know? JBT27's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Chester, England
    Posts
    2,250

    Python Scripts Not Running from Buttons

    We have one install of 11.6 where Python scripts, specifically Curve-To-Spline, reports no plugin found when run from a button created in Edit Menu Layout. It will run if launched from the Python button.

    The other seat we have works by default - no changes; buttonised Python scripts work.

    Any ideas what might be stopping this working in one install but not the other please?

    We have scanned plugins, quit, restarted, checked paths for scripts - everything seems OK.

    Thanks.

    Julian.
    LW 2015.3 Win 10 Pro 64bit

    http://www.take27.co.uk

  2. #2
    Goes bump in the night RebelHill's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    jersey
    Posts
    5,792
    11.6 was a bit twitchy regarding its install, and python was one of the things that suffered. Did you make sure to actually uninstall previous versions of 11.6 before installing the later version on the errant machine... if not, give that a go.
    LSR Surface and Rendering Tuts.
    RHiggit Rigging and Animation Tools
    RHA Animation Tutorials
    RHR Rigging Tutorials
    RHN Nodal Tutorials
    YT Vids Tuts for all

  3. #3
    What do I know? JBT27's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Chester, England
    Posts
    2,250
    The install that is not working is actually the first install of 11.6 on that machine; oddly enough, the one that is working had previous builds of 11.6, though they were each uninstalled before the next was installed.

    Perhaps a re-install is one thing to try anyway.
    LW 2015.3 Win 10 Pro 64bit

    http://www.take27.co.uk

  4. #4
    What do I know? JBT27's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Chester, England
    Posts
    2,250
    All the .py scripts had been 'hijacked' by Adobe Edge Code - their icons reported as belonging to this app. We managed to re-attach the .py files to the Windows Shell, as on the other machine where they work by default, and now buttonising them seems to be working again.

    I have no idea why or how, but if anyone else gets this, maybe look at this too.
    LW 2015.3 Win 10 Pro 64bit

    http://www.take27.co.uk

  5. #5
    Axes grinder- Dongle #99
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    14,741
    Whoa! That's icky.
    They only call it 'class warfare' when we fight back.
    Praise to Buddha! #resist
    Chard's Credo-"Documentation is PART of the Interface"
    Film the cops. Always FILM THE COPS. Use this app.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •