Results 1 to 4 of 4

Thread: Error when using Create Rig on the Nevron_Genoma_Rig

  1. #1
    Member snsmoore's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Santa Rosa, CA
    Posts
    200

    Error when using Create Rig on the Nevron_Genoma_Rig

    Getting the following:

    Unknown command: "Generic_CreateNevronMotionCapture."

    Clicking ok, then brings me to the Genoma Rig done! dialog.

    Can someone do a sanity check on this with the following steps?

    (I've simplified the steps by just putting in the rig without a character)

    1) Load up modeller
    2) Setup tab -> Genoma Presets, choose the Nevron_Genoma_Rig
    3) Save the object
    4) Send to layout
    5) Use the Setup->Genoma->Create Rig

    Thanks!


    -shawn

  2. #2
    Spinny Spinland's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Utica NY, USA
    Posts
    2,014
    No errors here. Build 2708 for the Mac.
    “There may be people that have more talent than you, but there’s no excuse for anyone to work harder than you do.” ~ Derek Jeter

    iMac Pro
    "iCan" Mac Pro
    MacBook Pro
    Multiple Mac Minis

  3. #3
    Member snsmoore's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Santa Rosa, CA
    Posts
    200
    Thanks, Spinland.

    I'm on build 2714 on Windows (24-Sep-2013).

    Any Windows folks want to try?

    -shawn

  4. #4
    Member snsmoore's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Santa Rosa, CA
    Posts
    200
    Mystery solved. This plugin, CreateNevronMotionCapture.lsc, needs to be added to Layout as well. It is located in the following directory: NevronMotion_Win64\Genoma\plugins.

    -shawn

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •