Results 1 to 3 of 3

Thread: Lightwave 11.5 not saving images!

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    near a beach
    Posts
    35

    Lightwave 11.5 not saving images!

    Just noticed it for the first time today. Lightwave won't save any images. I can save images just fine from the Image viewer, but selecting "Save RGB" in output does nothing. It looks fine, pointed to the folder, specified a file name, but nothing gets saved. I noticed that the render panel statistics area shows none under save options also. Happens on small images large images and all the formats I tried. Please help!

    Lightwave 11.5 (64) build 2519
    HP Pavillion DV7
    Windows 7 (64)
    6GB-RAM

  2. #2
    LightWave documentation BeeVee's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Pessac
    Posts
    5,120
    You are using F10 to render?

    B
    Ben Vost - NewTek LightWave 3D development
    LightWave 3D Trial Edition
    AMD Threadripper 1950X, Windows 10 Pro 64-bit, 32GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (4GB and 768 CUDA cores) and GTX 1080 (8GB and 2560 CUDA cores) driver version 430.86
    AMD FX8350 4.2 GHz, Windows 7 SP1 Home Premium 64-bit, 16GB RAM, nVidia GeForce GTX 1050Ti (416.34, 4GB and 768 CUDA cores)
    Dell Server, Windows 10 Pro, Intel Xeon E3-1220 @3.10 GHz, 8 GB RAM, Quadro K620
    Laptop with Intel i7, nVidia Quadro 2000Mw/ 2GB (377.83 and 192 CUDA cores), Windows 10 Professional 64-bit, 8GB RAM
    Mac Mini 2.26 GHz Core 2 Duo, 4 GB RAM, 10.10.3

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    near a beach
    Posts
    35
    Yep.. you're right... it was the difference between F9 and F10 that was the problem. XD

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •