Results 1 to 5 of 5

Thread: problems registereing

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Yorkshire
    Posts
    202

    problems registereing

    Hi anybody experiencing problems with keys?

    I dont see the splash screen the way its described so I cant drag and drop as its shown - when I enter my licence data in layout it says its written successfully and to restart - however its still in discovery mode

    Any clues?

    Thanks
    Mac Pro 6-Core Intel Xeon 3.33 16 GB, ATI Radeon HD 5870, OS X 10.8.5, LWCAD, Tree Designer, IFW2

  2. #2
    I had exactly the same problem but BeeVee fast helped me. It not must be exactly this window what showing on website.
    After opening Layout, just drag and drop LICENSE.LWK in Layout.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Yorkshire
    Posts
    202
    Fantastic that works a treat

    Thanks
    Mac Pro 6-Core Intel Xeon 3.33 16 GB, ATI Radeon HD 5870, OS X 10.8.5, LWCAD, Tree Designer, IFW2

  4. #4
    I had to open the License file on my Account Page, do a copy/paste into Notepad, save as LICENSE.KEY into the License folder, then run Lightwave Layout before it was not using the Discovery Mode each time I ran it.

  5. #5
    Useless Figurehead himani's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Multiverse
    Posts
    12
    Thank you Thank you! Just dragged my downloaded license file into layout and it worked fine! (I didn't have the first start splash screen because I was to antsy so I launched it when I installed.)
    Kevin Kutchaver
    Senior VFX Artist
    The Flash / Legends of Tomorrow

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •