Results 1 to 5 of 5

Thread: LW 11 very unstable while rigging

  1. #1
    Newbie Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Virginia
    Posts
    51

    LW 11 very unstable while rigging

    Has anyone else had issues with 11 being very unstable? I'm rigging a character and I can't do two things without it crashing. I'm on a 64bit PC running windows 7. I have no issues when I work on a Mac. VERY frustrating.

    Thanks,
    Ross

  2. #2
    Goes bump in the night RebelHill's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    jersey
    Posts
    5,770
    nope... probably something up with your configs... trash em.
    LSR Surface and Rendering Tuts.
    RHiggit Rigging and Animation Tools
    RHA Animation Tutorials
    RHR Rigging Tutorials
    RHN Nodal Tutorials
    YT Vids Tuts for all

  3. #3
    Newbie Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Virginia
    Posts
    51
    ok, thanks, I'll try that. Just incase I can't find them, where are those files?

    Thanks!

  4. #4
    Newbie Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Virginia
    Posts
    51
    I found them. Thanks again.

  5. #5
    Super Member Kryslin's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Prescott, IA
    Posts
    1,520
    Though this should be obvious, be sure to save your color scheme, menu layouts and hotkeys before you trash your configs. It will save yourself a little bit of time when rebuilding.
    --------
    My Scripts for Lightwave
    Intel Core i7 960 @3.20 Ghz, 24 GB ram, EVGA 6GB GTX980Ti "Classified" driving 2 x HP LA2405.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •