Results 1 to 4 of 4

Thread: Is there a possibility to change the Waveform to PGM ?

  1. #1

    Is there a possibility to change the Waveform to PGM ?

    We want control the PGM with Tricasters Waveform during edit. Is there any possibility to change this in any setup files ?

    Beside this after update to 4f I lost the overlay (.dds) thumbs, and I see only anonymus windows icons.
    (I checked explorer options, but no help)

    Roland

  2. #2
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,396
    I'm sorry, but I don't think I really understand your questions fully.

    Which TriCaster model are you referring to? What are you talking about when you say "edit" Are you editing a previously recorded program clip?
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  3. #3
    It is a TriCaster TCXD300. And I would like to see the program out from the switcher on the waveform/
    vectorscope on TriCaster TCXD300 display and not only the preview out. The TriCaster is used in this situation as a switcher in an linear edit situation with XDCAM HD players and a recorder. I tried to find any cfg-file, but dont find it.

    Thanks Roland

  4. #4
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,396
    Quote Originally Posted by Roland2 View Post
    It is a TriCaster TCXD300. And I would like to see the program out from the switcher on the waveform/
    vectorscope on TriCaster TCXD300 display and not only the preview out.
    I see, thanks. I'm sorry to tell you that there isn't any way to accomplish this, either in the user interface or a configuration file.

    Quote Originally Posted by Roland2 View Post
    Beside this after update to 4f I lost the overlay (.dds) thumbs, and I see only anonymus windows icons.
    (I checked explorer options, but no help)
    I can't think how this might occur, but the simplest way to get them back is to do a TriCaster Restore operation, then reinstall the most recent update.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •