Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with the realaunch system XD300

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    guadalajara
    Posts
    14

    Problem with the realaunch system XD300

    Hi, I have a problem with the TCXD300, we did the relaunch system, but it no reinstall the system Tricaster only install the WOS, I can watch in the device manager the card controller but not have installed the driver of this, I did it twice, dou you have some suggest?

    Thanks

  2. #2
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,396
    A TriCaster Restore operation will always reinstall the TriCaster software. I think you may have some part of the restore process confused. It would be good to talk your problem over with Customer Support. I'm sure they have some Spanish speaking staff who could help you.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

Similar Threads

  1. XD300 Problem with take
    By borjalopez in forum General TriCaster Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 04-20-2010, 08:41 AM
  2. XD300 flicker problem
    By BLOCKJOCKS in forum General TriCaster Discussions
    Replies: 12
    Last Post: 03-24-2010, 06:35 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-01-2010, 03:37 PM
  4. Streaming problem with XD300
    By avpM2 in forum General TriCaster Discussions
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2010, 04:48 PM
  5. Serious LW8/system problem
    By pixeltek in forum LW - Community
    Replies: 10
    Last Post: 08-30-2004, 07:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •