Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: SuperTransform Tool

  1. #1
    inSPIRAL jay3d's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Wavers World
    Posts
    902

    SuperTransform Tool

    Hey LWavers everywhere!

    I made a tool I guess most LW character animators out there will appreciate.

    It's a long requested feature by me since LW 9, so I thought why not make it instead?

    It's an always on Master Handler plugin. Once u add it, it will remain until u remove it.

    Hope u enjoy it!

    PS: No C/C++ developers where harmed doing this plugin, no need to, this plugin is written in 100% ObjectPascal!

    LW 11.x 64bits

    Cheers!
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    NewTek Developer jameswillmott's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Gold Coast
    Posts
    3,171
    Took me a while to work out what it does, it's quite neat.
    LightWave3D training, assets, news and discussion at www.liberty3d.com
    My opinions are my own and do not represent the opinions of any other entity, Liberty3D is not officially endorsed by NewTek.

  3. #3
    Space Monkey 3DGFXStudios's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Earth
    Posts
    3,121
    What does it do? I'm not at the office for a while... curious

  4. #4
    Super Member nickdigital's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Burbank, California USA
    Posts
    4,576
    Quote Originally Posted by 3DGFXStudios View Post
    What does it do? I'm not at the office for a while... curious
    +1.

    I'm actually trying playing with it and I'm lost.
    My opinions and comments do not represent those of my employer.
    Profile piece
    2010 Reel
    'The X's' Reel

  5. #5
    Super Member dblincoe's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Springfield, Missouri
    Posts
    818
    Quote Originally Posted by nickdigital View Post
    +1.

    I'm actually trying playing with it and I'm lost.
    How about some examples of what it does and what it will do for us. Not to in for installing things for the heck of it and when I'm hunting for a plugin to solve a problem I don't just try random things that don't look promising.

  6. #6
    Quote Originally Posted by jameswillmott View Post
    Took me a while to work out what it does, it's quite neat.
    um, what's it do?
    LW vidz   DPont donate   LightWiki   RHiggit   IKBooster   My vidz

  7. #7
    It won't work unless you have a Clark Kent model loaded.

  8. #8
    Registered User zardoz's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Portugal
    Posts
    1,819
    lol look at the move handles after applying the plugin in the masters window
    Intel Core i7-4770 @3.40GHz,GeForce GTX 660 - Ram 8Gb - Win 8.1 64b

  9. #9
    Cool!
    It adds simple X-Y / X-Z / Y-Z gizmos to move your items freely on two axes simultaneously using the LMB.
    Works on all tools, not just Move.

  10. #10
    Super Member nickdigital's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Burbank, California USA
    Posts
    4,576
    Quote Originally Posted by zardoz View Post
    lol look at the move handles after applying the plugin in the masters window
    Hm, not seeing this. What am I missing?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	SuperT.jpg 
Views:	193 
Size:	73.1 KB 
ID:	106740  
    My opinions and comments do not represent those of my employer.
    Profile piece
    2010 Reel
    'The X's' Reel

  11. #11
    Wil this work with lw9.6 32bit or is this a 64bit plug only

  12. #12
    Not sure if I'm getting the right thing. When loaded, it I'm getting outlined red, green, and blue rectangles. Is that right? How do I select them for moving my object? Am I missing something too?

    LW 11.0.2 64bit on PC

  13. #13
    Super Member dblincoe's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Springfield, Missouri
    Posts
    818
    How about the original poster, the creator of the plugin, tell us what it is and what it is suppose to do so we know what we are suppose to be testing/seeing?

  14. #14
    inSPIRAL jay3d's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Wavers World
    Posts
    902
    Sorry for not posting how it works.

    Once u add the plugin, select an item by clicking in the viewport, currently the tool only activates when u directly select something in the viewport, a fix is in progress.

    It will lock moving to axis planes, and works even if u have selected rotation tool or else.

  15. #15
    Super Member nickdigital's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Burbank, California USA
    Posts
    4,576
    Ah ok I got it to work. So this tool adds the ability to translate even though you're in a different mode (rotation/scale)? Being able to constrain to the clicked colored square plane would definitely be helpful.
    My opinions and comments do not represent those of my employer.
    Profile piece
    2010 Reel
    'The X's' Reel

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •