Results 1 to 10 of 10

Thread: LWM Crash, now LW/LWM will not launch

  1. #1
    Axes grinder- Dongle #99
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    14,740

    LWM Crash, now LW/LWM will not launch

    I was playing around with an lscript, and while doing so my LWM crashed.

    Attempting to relaunch just got a Critical Error warning. Same with Layout.

    Deleted the configs, but that doesn't seem to have made any difference.

    Likely suspects? THANKS!
    They only call it 'class warfare' when we fight back.
    Praise to Buddha! #resist
    Chard's Credo-"Documentation is PART of the Interface"
    Film the cops. Always FILM THE COPS. Use this app.

  2. #2
    automator of tasks xchrisx's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Nevada
    Posts
    593
    Blog Entries
    6
    Have you tried restarting? Sometimes I get display driver crashes when using lots of opengl apps and restarting typically fixes it.
    My Lscript Collection | LinkedIn
    3D Generalist IGT

  3. #3
    Axes grinder- Dongle #99
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    14,740
    Quote Originally Posted by xchrisx View Post
    Have you tried restarting?
    Yup: twice!

    I figured this might be The Universe's way of saying "Install 11.0.3".

    Still, it would be nice to know if:
    • the lscript had anything to do with it;
    • if the cfgs stored the 'poison' somewhere, and if so;
    • why deleting the cfgs didn't cure it (but they're rather scattered now, I might not have got them all);
    • which particular cfg is responsible, if any;
    • why a cfg even has the power to crash the app.


    So, a whole CSI season of questions. Or at least a 3 show arc.
    They only call it 'class warfare' when we fight back.
    Praise to Buddha! #resist
    Chard's Credo-"Documentation is PART of the Interface"
    Film the cops. Always FILM THE COPS. Use this app.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    4,156
    do you mean re-start or re-boot?
    I would suggest re-boot. Not soft boot either.

  5. #5
    Axes grinder- Dongle #99
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    14,740
    Did and done. No help.

    Installed 11.0.3. We'll see. 1907PDT.
    They only call it 'class warfare' when we fight back.
    Praise to Buddha! #resist
    Chard's Credo-"Documentation is PART of the Interface"
    Film the cops. Always FILM THE COPS. Use this app.

  6. #6
    Axes grinder- Dongle #99
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    14,740

    More on Modeler NON launch: still not launching

    OK, installed 11.0.3. Modeler launched fine. Copied over the 3rd party plugins file, used SCAN DIRECTORY to add plugins, Modeler crashes,

    AND WILL NOT RELAUNCH.

    Killed suspect directories, added plugins to Layout. Layout does not spontaneously crash, but once closed will not launch again.

    In the C://Users/Jeric/AppData/Local/Temp directory, I see a suspicious number of files beginning with "lscript.nnnn", with n=numeric, that correspond to the times I've attempted to launch LW or LWM.... and yes, in fact everytime I try another is added.

    Does LW and LWM attempt to run or open every lscript in the cfg file? These dumps are obviously related to the most recent lscript I installed, but I'm surprised that simply being in the folder forces LW/LWM to interact w/the script.

    I'm also not sure which CFG file is causing the app to even find the poison scripts, since I believed I had managed to clear them all. One more try....

    ++++
    EDIT: sadly, a cool plugin crafted by iain_r is capable of generating poison ls files which can prevent lwm from launching. This may rely on Autoscan being turned on. Anyway, now I know the issue.
    Last edited by jeric_synergy; 08-18-2012 at 11:24 PM.
    They only call it 'class warfare' when we fight back.
    Praise to Buddha! #resist
    Chard's Credo-"Documentation is PART of the Interface"
    Film the cops. Always FILM THE COPS. Use this app.

  7. #7
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    4,156
    Rename the Lscript folder and create a new empty one? Then try to relaunch?

  8. #8
    Axes grinder- Dongle #99
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    14,740
    Just killing the suspect file is enough. I'm surprised though: Autoscan must do more than just look at the filenames, it must actually process the file a bit, otherwise it wouldnt' crash, no?

    And now I gotz 11.0.3. >:^\
    They only call it 'class warfare' when we fight back.
    Praise to Buddha! #resist
    Chard's Credo-"Documentation is PART of the Interface"
    Film the cops. Always FILM THE COPS. Use this app.

  9. #9
    Member
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    4,156
    Well, eliminating all Lscripts tells you if there is a problem in the folder or not.
    If so, sort all contents by date. Delete everything from today(yesterday).
    Then try to boot again.

  10. #10
    Axes grinder- Dongle #99
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Seattle
    Posts
    14,740
    No, I already figured it out: it's ONE specific script that was generated by another script.

    see here: http://forums.newtek.com/showthread....instant+teapot
    They only call it 'class warfare' when we fight back.
    Praise to Buddha! #resist
    Chard's Credo-"Documentation is PART of the Interface"
    Film the cops. Always FILM THE COPS. Use this app.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •