Results 1 to 3 of 3

Thread: vt5 preview alpha flicker

  1. #1
    George Collins n9103h's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    104

    vt5 preview alpha flicker

    I have in preferences preview alpha set to Effects Row, I have on that row the CGPlayer with verses. I have a monitor on the BOB, Preview Alpha to show the Effects Row so the speaker can see what is next and then I DSK it so the guest can then see it. I am getting a flicker, sometimes half green (50% on the horizonal ) on the monitor and it causes every thing to flicker and jump. When I turn off the setting in preferences all is normal but then the preview of the scripture does not work.

    Suggestions, I have cleaned, plugged, the board, cables and even said a little prayer... smile

    George

  2. #2
    George Collins n9103h's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    104
    Forget it, it was me.....

  3. #3
    George Collins n9103h's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Santa Ana, CA
    Posts
    104
    Actually, it was not me. I understand this is upposed to work, turning on in the preferences "Preview / Alphia Out" to the "effects row", then in the effects row having CGP (alpha with a verse). When I have it turned on, I get a terrible flicker, when I turn it off everything seems to be fine.
    Does anyone have any menory on how to make this work correctly, it is on a 4 core processor with RAID. I think 4 GB RAM . Any thing in the BIOS that needs to be a certian way? Appreciated if you can help.
    George

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •