Results 1 to 4 of 4

Thread: Textures not rendering at full quality

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Cloud city
    Posts
    1

    Textures not rendering at full quality

    I am having trouble keeping details on texture when I render them on an object. The quality when I import them is at its highest, smoothing is off and the camera settings are at the highest quality they can be. Does anyone have any ideas as to why I am still loosing details on my textures?

  2. #2
    Try to go to image editor, select the image and in Mipmap Mode change it fo Anti-Aliasing, instead of Softness.

    Cheers

  3. #3
    Super Member nickdigital's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Burbank, California USA
    Posts
    4,576
    What is the size of your texture? How many pixels big is it? If it's tiny then that might be the problem.
    My opinions and comments do not represent those of my employer.
    Profile piece
    2010 Reel
    'The X's' Reel

  4. #4
    Super Member JonW's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    2,235
    It is surprising how low quality you can get away with, but it all depends on the scene & what you are trying to achieve. If you can provide a screen shot or image & setting, it would help in fine tuning the issues.
    Procrastination, mankind's greatest labour saving device!

    W5580 x 2 24GB, Mac Mini, Spyder3Elite, Dulux 30gg 83/006 72/008 grey room,
    XeroxC2255, UPS EvolutionS 3kw+2xEXB

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •