Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 181

Thread: Critical Computer Issue!! Corrupts all Data on all Hard Drives You Have.

  1. #136
    CG Generalist akademus's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    1,606
    No, I haven't seen blue screen since windows 95 (luckily)
    Senior CG Artist, Optix Digital Pictures
    Demo Reel
    Behance
    Web folio
    LinkedIn

  2. #137
    Banned OnlineRender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Glasgow , Scotland , UK
    Posts
    6,383
    so your machine stays active and working,ok,hangs even ? how do know when it corrupts the files ?

    sorry everyone is spitting out ideas and workarounds , but I dont recall anyone asking what exactly happened , baby steps people .

  3. #138
    CG Generalist akademus's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    1,606
    Quote Originally Posted by OnlineRender View Post
    so your machine stays active and working,ok,hangs even ? how do know when it corrupts the files ?

    sorry everyone is spitting out ideas and workarounds , but I dont recall anyone asking what exactly happened , baby steps people .
    Well all of a sudden I start a LW plugin for example and got the message it can't start.

    Then it seems to hang slightly probable due to writing or whatever.

    Now, while this seems not to be LW related it looks like it happens while I'm running LW, 9 or 10 or more often Modeler. Although I'm running LW, especially Modeler most of the time during work day.
    Senior CG Artist, Optix Digital Pictures
    Demo Reel
    Behance
    Web folio
    LinkedIn

  4. #139
    Banned OnlineRender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Glasgow , Scotland , UK
    Posts
    6,383
    I gather you have Nvidia graphics card in that beast of a workstation ?

    reason I ask it could be linked to latest drivers there is a patch , supposedly its causing data corruption.

    but for now , so it hangs , but you can still function , ie shut Lightwave down , navigate in your OS "which will be win7"?

    but again how do you know when it corrupts are you searching for these files , or is it soooo obv IE whole directories .

  5. #140

  6. #141
    CG Generalist akademus's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    1,606
    Its Quadro FX3600. But I'm using older Maya signed drivers...

    Beast is fairly outdated but quite fast
    Senior CG Artist, Optix Digital Pictures
    Demo Reel
    Behance
    Web folio
    LinkedIn

  7. #142
    Banned OnlineRender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Glasgow , Scotland , UK
    Posts
    6,383
    as for dualboot issue , it sounds very similar he mentions he has 2 cards , but he also mentioned icon corruption which is linked to Nvidia cards which again makes me think the graphics card is calling something from LW which triggers the corruption , but I also think dualboot you need bigger power pack it could be linked to the graphics cards not pulling enough power and the machine tripping .

    Im not saying this is the solution or cause , but it sounds fishy and ironic ,which is why you should send bug reports away asap , it could be a function in lw that pushes the drivers to go funky .......then again several other users are running it fine ,compare notes .


    posted on May 3rd BTW http://us.download.nvidia.com/Window...ease-Notes.pdf XP I gather there will be win Win7 fix somewhere ?

    are you backwards drivers ? Ie not written for win7


    as for the comment but it was tested by several hundred users in the core forums , that maybe true , but you can test the same app 1million times and still not pull the same error .
    Last edited by OnlineRender; 05-10-2011 at 08:25 AM.

  8. #143
    CG Generalist akademus's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    1,606
    Quote Originally Posted by OnlineRender View Post
    as for dualboot issue , it sounds very similar he mentions he has 2 cards , but he also mentioned icon corruption which is linked to Nvidia cards which again make me think the graphics card is calling something from LW which triggers the corruption , but I also think dualboot you need bigger power pack it could be linked to the graphics cards not pulling enough power and the machine tripping .

    Im not saying this is the solution or cause , but it sounds fishy and ironic ,which is why you should send bug reports away asap , it could be a function in lw that pushes the drivers to go funky .......then again several other users are running it fine ,compare notes .


    posted on May 3rd BTW http://us.download.nvidia.com/Window...ease-Notes.pdf XP I gather there will be win Win7 fix somewhere ?

    are you backwards drivers ? Ie not written for win7
    I'm really reluctant to blame hardware as it happened to me on 3 different computers so far, in video cards thats Quadro 3600, Quadro 1700 and nVidia mobile 320.
    Senior CG Artist, Optix Digital Pictures
    Demo Reel
    Behance
    Web folio
    LinkedIn

  9. #144
    Banned OnlineRender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Glasgow , Scotland , UK
    Posts
    6,383
    notice a pattern again all nVidia cards , but only hardware can write ! Lw is not writing its pulling ,so it could be influenced by the cards drivers going WTF !

  10. #145
    Super Member warrenwc's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Tulsa, Oklahoma U.S.A.
    Posts
    903
    Same problem on different hardware HAS to be a bug or virus.
    Anything running in the background on all 3 rigs?
    Haven't read the Whole thread & don't really believe it's LW, but are you running the HUB & have you tried without it?
    Shot in the dark, but are you running Itunes? I've heard numerous horror stories about it corrupting Windows.
    Warren Christiansen
    Core i7 3.2Ghz
    12GB Ram
    Windows7 64
    Geoforce GTX285

  11. #146
    CG Generalist akademus's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    1,606
    I'm also thinking virus...

    No iTunes...
    Senior CG Artist, Optix Digital Pictures
    Demo Reel
    Behance
    Web folio
    LinkedIn

  12. #147
    Banned OnlineRender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Glasgow , Scotland , UK
    Posts
    6,383
    ha got a ps3

  13. #148
    Banned OnlineRender's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Glasgow , Scotland , UK
    Posts
    6,383
    Last edited by OnlineRender; 05-10-2011 at 08:44 AM.

  14. #149
    It isn't hardware for me with 99.9% of certainty. I'm running two different configurations, one with nvidia and one with ATi card, one with p5q asus board and one with p5k Asus Board one with XP x64 and one with Windows 7 x64. Both of these machines suffer only when Lightwave 10 is active. Last time it happened Hub was off, so that excludes it from my suspect list. Since I went back to 9.6 completely, no corruptions at all for several days until I finished the project. For me it happens exclusively with Lightwave 10 active.

    Whatever this is, it corrupts every file not in use, and when I talked about desktop Icon corruption, it wasn't due to video corruption but due to missing shortcut targets which were destroyed.

    If it is a virus/malware it is something that Eset, Kaspersky, F-prot, Avast and AVG do not detect which is a slim chance.
    Last edited by dualboot; 05-11-2011 at 03:00 AM.

  15. #150
    CG Generalist akademus's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Dubai, UAE
    Posts
    1,606
    edit: -----
    Last edited by akademus; 05-11-2011 at 03:02 AM.
    Senior CG Artist, Optix Digital Pictures
    Demo Reel
    Behance
    Web folio
    LinkedIn

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •