Results 1 to 6 of 6

Thread: Link Streaming and Recording together

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Rogers, AR USA
    Posts
    91

    Link Streaming and Recording together

    What I would like is to have the option of linking the streaming recording and the high quality video recording together so when I start I only need to hit one record button.

    I would also like the option of having a recording symbol on the preview monitor. A couple of times I did not start the recording on time...

    I am using a TCXD300.

    Thanks, James

  2. #2
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,351
    Quote Originally Posted by jredmond108 View Post
    I would also like the option of having a recording symbol on the preview monitor.
    James, by "Preview Monitor", do you mean a) the Live Desktop Program output monitor, or really either b) the Desktop Preview monitor, or c) one or more of the Multiview layouts?
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  3. #3
    Las Vegas Toaster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    1,268
    I second this suggestion great idea.

    as for the recording I would make a check box for each of the 3 option Steve then the user and say I want to see it here, here and here
    Brett Beanan

  4. #4
    'the write stuff' SBowie's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    The stars at night are big and bright
    Posts
    19,351
    I'm not really sure 'b' is very useful, that's why I asked. Just trying to be clear on terminology ... no sense getting the notion wrong.
    --
    Regards, Steve
    Forum Moderator
    ("You've got to ask yourself one question ... 'Do I feel lucky?' Well, do ya, spammer?")

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Rogers, AR USA
    Posts
    91
    Sorry for not being clear. The main program output monitor in the live desktop section.

    James

  6. #6
    Las Vegas Toaster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    1,268
    In my set up I have a director that is looking at the desktop preview that always says are we recording? so in my case it would be useful
    Brett Beanan

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •