Results 1 to 10 of 10

Thread: DPKIT Edge shader crashing layout

  1. #1
    Lightwave junkie stevecullum's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Reading UK
    Posts
    3,137

    DPKIT Edge shader crashing layout

    Not sure if anyone else has tried the edge shader in the latest DPkit update, but its crashing for me every time.
    i7 X3930/32GB/Quadro 4000

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    France
    Posts
    4,042
    It doesn't here, check the doc about the limitations,
    could be related to your content.

    Denis.

  3. #3
    Lightwave junkie stevecullum's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Reading UK
    Posts
    3,137
    Couldn't see anything in the docs that's causing the crash, but maybe I'm overlooking something. Can I email you the object to test? I can't post it here as its a commercial project.

    Thanks
    i7 X3930/32GB/Quadro 4000

  4. #4
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    France
    Posts
    4,042
    No sorry I couldn't yet and this useless
    most limitations are not fixable.

    Denis.

  5. #5
    Lightwave junkie stevecullum's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Reading UK
    Posts
    3,137
    Ok - no worries, will have to add my bevels the old fashioned way

    Thanks anyway.
    i7 X3930/32GB/Quadro 4000

  6. #6
    Super Member Hieron's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,685
    Denis, it's not in the listed limitations... but could stuff like this be calculated multithreaded?
    Perhaps not for now, but possible future versions?

    Thanks for these free and great plugins either way
    Last edited by Hieron; 11-02-2010 at 06:55 AM.

  7. #7
    Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    France
    Posts
    4,042
    Quote Originally Posted by Hieron View Post
    could stuff like this be calculated multithreaded?
    Perhaps not for now, but possible future versions?
    Edge node evaluation is compatible with multithreading,
    but a multithreaded preprocess for writing global data
    should not be very easy to do, especially on my single
    thread/core computer.

    Denis.

  8. #8
    Super Member Hieron's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,685
    wow time to hit that donate button then...

  9. #9
    Registered User mijaba's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    florida
    Posts
    60
    I'm guessing there is an errant 2 point poly or a stray vertex somewhere. This has happened to me before and that was the cause.

  10. #10
    Space Monkey 3DGFXStudios's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Earth
    Posts
    3,121
    Quote Originally Posted by mijaba View Post
    I'm guessing there is an errant 2 point poly or a stray vertex somewhere. This has happened to me before and that was the cause.
    This thread is 3 years old

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •