Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30

Thread: need help lighting interior

  1. #16
    d powerfull Of lightwave abdelkarim's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    algeria
    Posts
    758
    more help !!!! ????????????

  2. #17
    d powerfull Of lightwave abdelkarim's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    algeria
    Posts
    758
    no one ???????????

  3. #18
    Stuck in a very big cube Waves of light's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    South Yorkshire, England
    Posts
    2,500
    Seriously mate... I think you've got a lot of help in the first half of this thread.

    Have you tried applying some of the settings suggested above and re-rendering your scene, then posting results.

  4. #19
    d powerfull Of lightwave abdelkarim's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    algeria
    Posts
    758
    yep :d

    thnx ^^

  5. #20
    Just found this thread... I made a quick test with Kray and recorded the video if you anyone is interested.

    http://www.kraytracing.com/tutorials...ick_setup.html
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	kray_render00000.png 
Views:	258 
Size:	266.2 KB 
ID:	82933  

  6. #21
    d powerfull Of lightwave abdelkarim's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    algeria
    Posts
    758
    thnx man nice lighting

  7. #22
    d powerfull Of lightwave abdelkarim's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    algeria
    Posts
    758

    hi bro :D

    Quote Originally Posted by abdelkarim View Post
    no one ???????????
    Why No One bro . just wait oky

    *******************

    hi abdelakrim im gonna help u plz dont tell ur self About me
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Help my self Ps.jpg 
Views:	151 
Size:	657.8 KB 
ID:	103742  

  8. #23
    I'm not a squirrel! Mitja's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Italy
    Posts
    1,431
    Super old thread here...
    Here's my quick try. Very quick, dirty job.
    What are your rendertimes and machine spec for your last render?
    Just to compare. Mine are 5min2sec on i5 2,4GHz.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	a.jpg 
Views:	108 
Size:	813.6 KB 
ID:	103773  
    P o r t f o l i o .............................................. G+ profile

  9. #24
    d powerfull Of lightwave abdelkarim's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    algeria
    Posts
    758
    2Mmin 6sec minutes . i7 950 3.06 . 8 thread

    i think u use area light . crap area light result . kray no need area light for interior .

  10. #25
    I'm not a squirrel! Mitja's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Italy
    Posts
    1,431
    Quote Originally Posted by abdelkarim View Post
    i think u use area light .
    actually no...
    P o r t f o l i o .............................................. G+ profile

  11. #26
    d powerfull Of lightwave abdelkarim's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    algeria
    Posts
    758
    but why u get this crap noise ?

    -----------

    did u use uncached preset ?? if yes . so in min rays u put 1000 and max r. u put 2000 to get nice smothing without noise

  12. #27
    Professional amateur Amurrell's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    1,350
    Click image for larger version. 

Name:	room.jpg 
Views:	116 
Size:	132.7 KB 
ID:	103798

    Didn't have sunsky. Used dome light and an environment. 18.7 sec. LW 11.0.1 Core i7 920. Color space was set wrong in Layout after upgrade so it needs another go.
    --Andrew
    Bono Animo Esto


    Intel Core i5 3570k
    nVidia GTX 970
    8GB DDR3 1333MHz
    Windows 10 Pro 64bit

  13. #28
    I'm not a squirrel! Mitja's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Italy
    Posts
    1,431
    Wrong/low settings for sunsky, but no area lights here.
    And I know kray is better for this kind of renders, is just to see the difference in times.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	a.jpg 
Views:	96 
Size:	665.4 KB 
ID:	103800  
    P o r t f o l i o .............................................. G+ profile

  14. #29
    d powerfull Of lightwave abdelkarim's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    algeria
    Posts
    758
    Amurrell why u went Sunsky ?? u have Kray physky use it

    and if u went to get result in lw like kray u need to uncheck button for interpolate and u will see what time render is tooo long and with pass ex.. will maybe 10 h render time . so that why kray is very fast
    Last edited by abdelkarim; 04-25-2012 at 09:29 PM.

  15. #30
    Professional amateur Amurrell's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Lincoln, NE
    Posts
    1,350
    I don't have Kray. I just upped the angular tolerance and spread out the samples. It's a LW render. With interpolated off and my settings it renders in 3 min 7 sec. No change to the 1 sample of AA set.
    Last edited by Amurrell; 04-28-2012 at 10:45 AM.
    --Andrew
    Bono Animo Esto


    Intel Core i5 3570k
    nVidia GTX 970
    8GB DDR3 1333MHz
    Windows 10 Pro 64bit

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •