Results 1 to 6 of 6

Thread: toaster 3.5 won't load

  1. #1
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    76

    toaster 3.5 won't load

    I am trying to rebuild an old toaster.
    I reformatted the hard drive and then when I tried to loas on the toaster software it asked fro a drawer to load it in.

    then I select a drawer and i get an error...
    selected drawer
    sorry, the toaster software was not found in hd0: 'folder'

    Am I doing something wrong or is there a problem with my software?

  2. #2
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    76
    when I try to load off the floppy it asks where did I load the toaster software.... but this is a clean install.... maybe I have an upgrade 3.5 as there are 9 floppies..... instead of a full version....
    any thoughts?

  3. #3
    We Make Effective FX! DiscreetFX's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago
    Posts
    998
    That might be your problem. Does your machine have a CD-ROM drive? If it does you could buy the Amiga Video Toaster Convenience upgrade from NewTek which includes a install of 3.5 on CD-ROM and also has the 4.3 Amiga Video Toaster upgrade an the same CD. This is a worthwhile and great purchase.
    DiscreetFX Team
    http://www.discreetfx.com
    Making Your Digital Films More Effective!
    DVE's & LiveSets for VT[5], TriCasters & SpeedEDIT 2.

  4. #4
    Registered User tonyvdb's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Edmonton, Alberta, Canada
    Posts
    229
    Are you saying that you have version 3.5 of the toaster software and only have 9 floppy discs? This is not right as version 3 of the software should have 48 or so discs. Like Bill said your best to get yourself the 4.3 version as it gives you a much better interface and alows you to run either 3.1 or 4.1 versions of the toaster software.
    SpeedEdit2
    Dell XPS8300 i7 core AMD6700 graphics 12gb ram
    LG BluRay burrner
    Amiga 4000D VT Flyer in tower
    JVC Digital S BR-D85U
    Sony EVO9850, Panasonic AG7150

  5. #5
    Registered User
    Join Date
    May 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    76

    thanks

    you guys were right
    I had a ricoh drive on this machine but just found a 50 pin cd drive...

    other question

    do you need a device driver for the cdrom?

    where can I get that for the amiga 2500?

  6. #6
    We Make Effective FX! DiscreetFX's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago
    Posts
    998
    @twalker17

    Aminet
    DiscreetFX Team
    http://www.discreetfx.com
    Making Your Digital Films More Effective!
    DVE's & LiveSets for VT[5], TriCasters & SpeedEDIT 2.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •