Search:

Type: Posts; User: MaxMattingly

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. NDI Impressions from the Panasonic AG-CX350?

    Hi, currently looking at the Panasonic AG-CX350 and wondering if anyone here has any experience with using the built in NDI on this camera? Seems like a very attractive feature to have, in addition...
  2. Replies
    2
    Views
    166

    Well, looks like I figured this one out, and,...

    Well, looks like I figured this one out, and, like most things, the problem existed between chair and keyboard. Seems I had turned on the image stabilization for the one camera in the camera's...
  3. Replies
    2
    Views
    166

    One PTZ camera started autotracking?

    Hi! Our TC1 sits in a studio with 3 wall-mounted Panasonic PTZ cameras (AW-HE40). Connected via SDI & Ethernet for control (we don't have the NDI drivers for them). Today I updated my control surface...
  4. Just chiming in to say I have the exact same...

    Just chiming in to say I have the exact same problem on my TC1 fairly regularly, but it's my stream to Livestream.com that doesn't start. When I restart the encoder, it usually fixes the problem and...
  5. My apologies - didn't realize another had been...

    My apologies - didn't realize another had been released so recently. I'm currently on Build Number 7-0-181220C.


    I suppose the first piece of advice you'll give me is to update to the latest...
  6. application.dll Launcher.CLR.x64 error

    Hi, my TC1 just crashed while in session - wasn't streaming or recording at the time, but the program crashed, mentioned something about having to close application.dll Launcher.CLR.x64 because the...
  7. Replies
    9
    Views
    2,549

    NC1 IO Windows Update Crashing Problems

    Hi there, lately Newtek Connect on our NC1IO unit has been crashing to desktop every time we select a different input or output in the software with the little gear icon, among other similar issues....
  8. Replies
    39
    Views
    3,718

    Anyone else still getting the vinyl-like "clicks...

    Anyone else still getting the vinyl-like "clicks and pops" on audio, even in the newest version? I am.
  9. Replies
    3
    Views
    951

    Also, press cmd+Space bar on the Mac, search...

    Also, press cmd+Space bar on the Mac, search "Sound" and go to your sound preferences, and make sure the Mac's output is set to your HDMI device. I know that sounds basic, but it's a step we've...
  10. Replies
    18
    Views
    3,938

    Happy to come back to this thread a couple months...

    Happy to come back to this thread a couple months later and see that the issue I mentioned is still prevalent, and others are starting to experience it now too. Makes me feel vindicated. :) I just...
  11. Replies
    5
    Views
    792

    I've heard and seen a lot of conflicting info...

    I've heard and seen a lot of conflicting info about this particular update - we've stopped using our TC1 entirely because we've had two broadcasts ruined by an audio glitch which causes garbled,...
  12. Thanks for the reply doc - I have tried it with 2...

    Thanks for the reply doc - I have tried it with 2 channels assigned as Skype TX callers, as well as every combination thereof. Creating new sessions and trying there as well, etc. I wonder if there...
  13. Thanks for the reply! Latest versions of both TC1...

    Thanks for the reply! Latest versions of both TC1 (4K-171029C) and Skype TX Control (2.17, downloaded from https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=45887).
  14. Just chiming in here to answer "has anyone else...

    Just chiming in here to answer "has anyone else seen this." Yes! I am seeing this as well. I am also unable to export any recordings I make, but I guess I don't need to hijack your thread for that. :)
  15. Skype TX stuck at "Searching for unit..." after selecting channel

    Hi! These forums have been so helpful in the past- hoping they will be again. Trying to set up Skype TX on our TC1. I've got the controller installed on a Windows 10 machine, this machine is on the...
  16. Replies
    3
    Views
    868

    OP, did you ever figure this out? I've updated to...

    OP, did you ever figure this out? I've updated to the newest software and am still having this issue no matter which streaming service/provider I stream to.
  17. Replies
    18
    Views
    3,938

    Chiming in here to say that, having just upgraded...

    Chiming in here to say that, having just upgraded from a TriCaster Mini to TC1, I am also experiencing periodic pops and clicks in audio, driving me a little bit insane. Still persisting during...
  18. Field lines on 108060i vs. bad quality on 108030p? Stumped!

    Hi there. We typically run our TriCaster Mini HDMI sessions at 1080i60 broadcast with the Livestream plugin. This looks fine on shots of people, but when showing a connected computer screen (very...
  19. Great, thank you! I've verified that I'm running...

    Great, thank you! I've verified that I'm running Advanced Edition v2 (build number 4-0-170313C), but, like I mentioned before, I think we were briefly on Rev 5 before rolling back because the...
  20. Kane, I believe we tried this latest version,...

    Kane, I believe we tried this latest version, then had to roll back to the one before it because we couldn't get the Livestream plugin for Tricaster (what we use to stream) to load in the newest...
  21. I'm not entirely sure, but this sounds like a...

    I'm not entirely sure, but this sounds like a great place to start. I'll take a look and report back. Thank you!
  22. Stock, preloaded Newtek animations gone?

    Hi, after performing some software upgrades on my TriCaster Mini, it appears that the included NewTek animations/transitions have disappeared. I don't see them when I go to change the transition that...
Results 1 to 22 of 22