Search:

Type: Posts; User: Omega561

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. I removed the folder as suggested and then...

    I removed the folder as suggested and then started Lightwave. Modeler launches as expected (in unlicensed mode).
    I loaded the object and repeated previous experiment. Same problem as before, object...
  2. I was using 2019.0.3 When the problem occured I...

    I was using 2019.0.3
    When the problem occured I uninstalled 2019.0.3 and downloaded 2019.1.4.
    When I installed 2019.1.4 I was asked if I wanted to use my existing configuration. I answered "NO"...
  3. Have reloaded the object and was able to select...

    Have reloaded the object and was able to select one of the polygons (shown in yellow), bottom left showing one polygon selected.
    Poly cannot be moved using move tool (T). When I hit E the cursor...
  4. Yes the move tool's control can be seen in the...

    Yes the move tool's control can be seen in the Numeric window and the object can be moved using any of the fields in the Numeric box - they all work fine.
    The mouse pointer changes shape as you...
  5. Yes, I have used only T for moving the object...

    Yes, I have used only T for moving the object (not Shift or Caps T).
    After the object is saved I can bring up the Numeric window. With the window displayed it is still not possible to move the...
  6. Hello Ben I went through the sequence as...

    Hello Ben
    I went through the sequence as follows:

    1. drawn the box - problem
    2. Saved box as instructed - no problem
    3. Used F2 to center the box - this works OK. Then hit T to move the box but...
  7. Hi BeeVee thanks for going to the trouble to...

    Hi BeeVee thanks for going to the trouble to reply.
    Yes, I am referring to the navigation buttons at the top right of the viewport. Everything works fine and I can work on the object using all tools...
  8. After saving object viewport buttons and tools not working

    I am fairly new to Lightwave so am hoping someone can help me.
    I have Lightwave 2019 installed on my WIN 7 OS and have had no problem but after coming back to use it several months after completing...
Results 1 to 8 of 8