Search:

Type: Posts; User: ringdin

Search: Search took 0.50 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    2,211

    VT5 / speedEdit not opening in 8.1

    I want to use speed edit on a new computer. The only speedEdit I have is on my VT5 disks. I have loaded the VT5 on a new computer with 8.1 but VT5 will not open and I can't access speededit without...
  2. Replies
    0
    Views
    594

    Fire wire DVD player capture

    Im trying to capture from an external Pioneer DVD 210 player/recorder via firewire and can't get the capture panel to recognize the player. Any solutions?
  3. It happens on RTVs, All of the DVEs do it. I've...

    It happens on RTVs, All of the DVEs do it. I've emptied cache. Reboot all the time still have the problem. Hard drives check out healthy.
  4. Toaster won't maintain effects in timeline

    When I drop an effect in the timeline it works once and then doesn't work again unless I drop it in again and even then its a crap shoot. I have one small project on the computer right now and thats...
  5. Replies
    9
    Views
    1,979

    cg scroll speed

    I CANNOT BELIEVE NEWTEK WOULD DO THIS. I COULD HAVE SOLD ABOUT 20 OF THESE UNITS TO FELLOW VIDEO AFFILIATES FOR NEWTEK BUT NOW THEY ARE GOING CANOPUS. THE CG SCROLL SPEED IN VT3 IS RIDICULOUS. THE...
  6. Replies
    15
    Views
    2,736

    720x480

    Thanks for the work around but this is a real problem that should be addressed by Newtek. Having to mask off edges on most of my DVE's is another step that costs me time and money.
  7. Replies
    4
    Views
    2,028

    glitch

    I'm having the same problem but on my component input. No problem with YC or DV
  8. Replies
    15
    Views
    2,736

    DVE's 720x486 or 480

    I've always seen this problem. It really can be trouble if the client is projecting the video since many projectors show the full underscan screen. Has this been fixed in VT3?
Results 1 to 8 of 8