Search:

Type: Posts; User: Omega561

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    192

    Great. Thanks for this. Didn't realize you could...

    Great. Thanks for this. Didn't realize you could use a world reference like this.
    Have played around with your example and will see if I can use this method on my object.
    I should add that I am not...
  2. Replies
    6
    Views
    192

    I planned to use each sheet as an individual...

    I planned to use each sheet as an individual object . Didn't know you could just place an image in space using a reference object.
    If I use this method how will the image conform to the corrugations...
  3. Replies
    6
    Views
    192

    Surfacing problem

    Hoping someone can help with this:
    I have an object that is a single sheet of corrugated iron that I plan to use to make a fence consisting of multiple sheets of iron. I want to individually...
  4. Have cleared the config file. This has not fixed...

    Have cleared the config file. This has not fixed the Genoma problem.
    And I have noted the previous discussions about adding the plugin "ConvertTagsToNulls.py" .I have reloaded this script in the...
  5. This is interesting. I am also using 2 monitors...

    This is interesting.
    I am also using 2 monitors and a Nvidia card.
    Just when I thought all my problems were fixed (or at least worked-around) by selecting the "tablet" as the input device when...
  6. Logitec mouse and Wacom tablet with me also....

    Logitec mouse and Wacom tablet with me also.
    Tablet was also not plugged in/installed after fresh windows and LW install.
  7. Good the problem is fixed for both of us.I am...

    Good the problem is fixed for both of us.I am just glad that finally I can use LW after 6 weeks of wasting time and pulling my hair out trying no end of solutions.
    So many hours wasted.

    I just...
  8. PROBLEM SOLVED!!!!!! In the Display settings the...

    PROBLEM SOLVED!!!!!!
    In the Display settings the input device can be set to either" Mouse" or "Tablet".
    This was set to "Mouse", as you would expect because I am actually using a mouse (and do not...
  9. PROBLEM SOLVED!!!!!! In the Display settings the...

    PROBLEM SOLVED!!!!!!
    In the Display settings the input device can be set to either" Mouse" or "Tablet".
    This was set to "Mouse", as you would expect because I am actually using a mouse (and do not...
  10. The problem is the same with any version of LW....

    The problem is the same with any version of LW. Am presently using 2019.1.4 but same problem with 2018.

    The issue is that I CAN work with any object file I have saved. I just can't save an object...
  11. Have no idea if there is a DLL that LW thinks is...

    Have no idea if there is a DLL that LW thinks is a plugin (or how to find out).
    Assume by network shares you mean Render Network. No not using this and on previous installs have selected the option...
  12. Mouse is selected.

    Mouse is selected.
  13. I have moved this thread to General Support.

    I have moved this thread to General Support.
  14. Cannot work on object after it is saved in Modeler

    This is a new thread created from a previous one (as I have now been able to narrow down the problem more concisely)

    If I save an object in Modeler the object essentially freezes and the tools...
  15. I received exactly the same response from LW...

    I received exactly the same response from LW support.
    I went through the steps and it made no difference whatsoever. Problem still exists.
    I've been over this same ground several times now.

    I...
  16. Have used -0 to disable the hub. Problem still...

    Have used -0 to disable the hub. Problem still there!
  17. Have used -0 to disable the hub. Problem still...

    Have used -0 to disable the hub. Problem still there!
  18. Could you please tell me how to use the "-0"...

    Could you please tell me how to use the "-0" command line argument. I apologise for the ignorance.
  19. Thanks for going to the trouble with the screen...

    Thanks for going to the trouble with the screen shots. I explored what you have suggested and it appears the graphics card is working OK.

    What I have found today FINALLY is that I have now...
  20. Cannot work on file opened within Modeller

    I have this problem that the only way I can work on an object already created in Modeler is to open Modeller by clicking on the saved object.
    If I save a file in Modeler the object essentially...
  21. Hi Mark Thanks for your thoughts on this. Very...

    Hi Mark
    Thanks for your thoughts on this.
    Very early on when the problem first appeared it seemed to me that it might have something to do with the Preferences of Config files.

    In order to rule...
  22. Fishhead, thanks for the suggestion- good...

    Fishhead, thanks for the suggestion- good thought, so I have uninstalled my graphics card (Nvidia GeForce GTX 970) and did a clean re-install using latest driver. Unfortunately problem still exists....
  23. Initially it appeared that Lightwave was working...

    Initially it appeared that Lightwave was working after I installed Windows 10 but I am afraid the problem has returned. So you are correct it is not an OS problem. This is just so frustrating. Now it...
  24. Ben thank you for your help with this but I have...

    Ben thank you for your help with this but I have now resolved the issue.
    I simply changed over to a new OS (WIN 10). So somehow the problem was associated with the previous OS (Win 7).
    LIghtwave...
  25. I removed the folder as suggested and then...

    I removed the folder as suggested and then started Lightwave. Modeler launches as expected (in unlicensed mode).
    I loaded the object and repeated previous experiment. Same problem as before, object...
Results 1 to 25 of 32
Page 1 of 2 1 2