PDA

View Full Version : morph mixer plugin wont load in layout



cmc3502
06-11-2009, 08:26 PM
morph mixer plugin wont load in layout

its the morfmix.p file that gives me an error when I try and load it... any thoughts?

Stunt Pixels
06-11-2009, 08:35 PM
What version of LW are you running? MorphMixer is not a plugin here on 9.6.

cmc3502
06-11-2009, 08:37 PM
6.0

Stunt Pixels
06-11-2009, 08:38 PM
6.0 ? Crikey!

Sorry, don't have that installed anymore, maybe the file got corrupted. Try dragging it off the CD to see if that helps.