PDA

View Full Version : ClothFX?



Joey_C
06-10-2009, 09:13 PM
I am Calculateing but before it does it's Calculate I get this warning "ClothFX can't alloc memory" I click ok and it starts calculateing. What's that mean?

THANKS for you time and help!!!

Dodgy
06-11-2009, 02:17 AM
How many polys are in your object? Might be too many?

Joey_C
06-11-2009, 03:51 AM
There are 31784 Polys. I did this same thing to an object that had 38000 and all went well.
THANKS

lino.grandi
06-14-2009, 01:06 AM
Is your object a subpatch object?

If so, try to set subdivision order to Last.

Hope it helps.

Joey_C
06-14-2009, 03:28 AM
Thank you, that did it.