PDA

View Full Version : Greeble..any1 get it working ?



JAW
05-22-2009, 09:28 AM
so im trying to see what old plug-ins I can still use that i have, and wanted to know if any1 got Greeble to work in 9.6?

3DGFXStudios
05-22-2009, 10:47 AM
worked in 9.5 so I guess it works in 9.6 too

Hopper
05-22-2009, 02:00 PM
I didn't have any issues with it last time I used it, but I can't remember if I was at 9.5 or 9.6 at the time.

If I ever have any compatability issues with a plugin, I usually just load up the model in 9.3.1, use the plugin, then load it up in 9.6 and finish it. Not the most convenient way of doing it, but it's better than not having the plugin at all.

Yamba
05-23-2009, 03:12 AM
I opened it up and no problems in 9.6. :thumbsup:

Should point out that i'm on a mac.

Shane

JAW
05-23-2009, 06:44 AM
Humm...I loaded it up, and it doesnt seem to work correctly. Im getting flat normals were it should be the nurnies? Its on vista 64bit.

Matt
05-23-2009, 08:41 AM
Worked for me on Vista 64:

http://www.newtek.com/forums/showpost.php?p=713833&postcount=23

Also, you might want to try the Greeble Bevel script, works without any background geometry, just run in. That's what I used in the examples in the link.

Here it is:

http://earthwormjim.free.fr/lscript/modeler/greeble/bevel_test.lsc

JAW
05-23-2009, 06:02 PM
Worked for me on Vista 64:

http://www.newtek.com/forums/showpost.php?p=713833&postcount=23

Also, you might want to try the Greeble Bevel script, works without any background geometry, just run in. That's what I used in the examples in the link.

Here it is:

http://earthwormjim.free.fr/lscript/modeler/greeble/bevel_test.lsc

Tnx Matt, was there an updated version for vista 64? im woundering, cause i think the version I have is like 1 of the first releases. Now im getting a error message for line 876? BTW i like those examples, they turned out good.

JAW
05-23-2009, 06:31 PM
Worked for me on Vista 64:

http://www.newtek.com/forums/showpost.php?p=713833&postcount=23

Also, you might want to try the Greeble Bevel script, works without any background geometry, just run in. That's what I used in the examples in the link.

Here it is:

http://earthwormjim.free.fr/lscript/modeler/greeble/bevel_test.lsc

so I tryed the link and the lscript, and this is the error message I got:

"errror: cannot resolve function reference undogroupbegin"

-so I tryed my version again and this is the error I got:

"error: Line 876, invalid selection mode active for selpolygon"

JAW
05-26-2009, 01:14 PM
Worked for me on Vista 64:

Here it is:

http://earthwormjim.free.fr/lscript/modeler/greeble/bevel_test.lsc

Do you have the "read me file" ? maybe im doing it wrong?