PDA

View Full Version : Cant Live Switch and Chroma Key at the Same Time



Ryan
02-25-2003, 08:08 PM
I must be confused. I cant seem to do live keying (with a green screen) and switch to anything else. PLEASE HELP...

Ryan Brady

ted
02-25-2003, 11:45 PM
I'm lucky that I don't have to do much "Live Switching".
But I hope that someday, Toaster can add another ME row with software for this, maybe along with a coupld more DSK channels.

Faraz
02-26-2003, 01:09 PM
Correct, the key bus cuts out a hole which is then filled in with the preiview bus. If you want to change your BG, then just change the Main bus, if you want to change the camera on choose your source on preview or key. Make sure that Unlock key bus isn't set.

I need a Toaster, I haven't had one for 3 weeks-
Faraz Ahmed