PDA

View Full Version : CS2 install on 64-bit



AdamAvenali
04-24-2009, 07:49 AM
hey all,

so i just went to install my Creative Suite 2 and i got an error when trying to install it to Program Files (x86), something about an invalid character. i figured i would just drop it in the regular Program Files then, so i did. well, after the installation it seems that it was installed in the Program Files (x86) anyways. okay that is great, i am okay with seperating the 32 bit and 64 bit software, but now none of my Adobe apps can find the serial number/registration information. any help?

thanks,
adam

AdamAvenali
04-24-2009, 08:57 AM
well a simple google search pointed me in the right direction, here is the link if anyone needs it for future reference:

http://forums.adobe.com/thread/314339

wacom
04-24-2009, 10:55 PM
Let me know if you don't have any issues after install...I upgraded to CS3 because of all the issues...shame really since there is very little (for me at least) that warranted the upgrade besides dealing with the adobe/MS borg created issues...