PDA

View Full Version : Quicktime VR help



Fernee
04-23-2009, 07:15 PM
I don't find the Quickyime VR exporter, and couldn't find the plugin, is there a link I can get it?
I really need it!!!!
Thanks a lot
__________________________
Fernando Gonzalez S
DIGITAL SHOP
[email protected]
[email protected]
***********************

Kuzey
04-23-2009, 11:45 PM
You need quicktime installed for it to work. Otherwise, check the output files tab of the render options panel.

Kuzey

Fernee
04-24-2009, 08:29 AM
Quicktime it's installed, version 7.5.5 (249.26), but it won't appear i the output tab from the render panel....
I'm using Vista 64, LW 9.6...
...any ideas?

Thanks

JeffrySG
04-24-2009, 08:49 AM
Are you trying to create an object VR or a 360 scene VR?

Kuzey
04-24-2009, 09:29 AM
Quicktime it's installed, version 7.5.5 (249.26), but it won't appear i the output tab from the render panel....
I'm using Vista 64, LW 9.6...
...any ideas?

Thanks

Ah that explains it, I believe QuickTime is 32 bit only so the QTVR option doesn't show up. I remember someone saying there might have been a 64 of QT released or it could have been iTunes instead..I'm not sure.

There was another thread on this but I'm not sure if a solution was found.

Do a search for QTVR & vista 64 on the fourms.

Good luck,

Kuzey

Fernee
04-24-2009, 09:30 AM
A scene, well, as a matter of fact, this is a job I'll be doing next week, taking photos, assembling them, cleaning... a total of 20!!!!
I did this a couple of years ago, but now I can't make it work...
LW doesn't have the Quicktime VR output, no quicktime at all, but it it's installed in the system.
I downloaded some scenes and tutorials, and everything loads, but when I go to the render panel, output, in the "save animation" type, theres no Quicktime at all, I have the *.avi, 4X Storyboard, *.flx . . . . but not QTVR.
Nothing...

Fernee
04-24-2009, 09:33 AM
Sorry Kuzey, wasn't getting your last post, thanks a lot I'll look for the 64 bit issue.... and keep this thread informed in any case someone is in the same situation.

Kuzey
04-24-2009, 09:37 AM
Sorry, but if there isn't a 64 bit version of quicktime for windows, it won't help any. You might have to render each frame to a image format and put the whole thing in together in another app.

I'm a Mac person so I wouldn't know the options for the PC user.

But if you have access to a computer with vista 32bit then you should be fine.

Kuzey

Kuzey
04-24-2009, 09:38 AM
Best of luck,

Kuzey

JonW
04-24-2009, 04:59 PM
If its still the same since I last checked. The problem is Apple & Quicktime, not LW, Quicktime is still only 32 bit.

I do my rendering on PCs & assemble Quicktime on a Mac. I just move my dongle for LW.

Fernee
04-26-2009, 11:33 PM
Thank you guys!!!
I'm rendering to files, then load the files in a 32bit machine that also runs lw as background and output as QTVR... I'm still in the process so I don't know if it will work.
The other thing will be render evrithing in the 32bit pc and output direct to QTVR, but it will be slower...

biliousfrog
04-29-2009, 04:16 AM
You can run 32bit Lightwave on Vista 64...no need to use 32bit Vista.

SteveH
05-03-2009, 10:02 PM
?

pixym
12-15-2009, 07:42 PM
Do you guy know how to render stills (with LWSN) and assemble them with a Quicktime VR Object program? if yes what software is needed (mac or win)

Thanks in advance.
Regards.

JeffrySG
12-15-2009, 08:30 PM
^http://www.vrtoolbox.com/

pixym
12-15-2009, 08:40 PM
Thank you very much,
I have tried the demo version but it can't export a qtvr object even with waterwatermark :(

pixym
12-15-2009, 09:14 PM
Ok, I get the demo to work (without exporting though) ;)

ingo
12-16-2009, 02:25 AM
http://gardengnomesoftware.com/object2vr.php
:santa:

pixym
12-16-2009, 06:29 AM
Thank Ingo.

ingo
12-16-2009, 10:53 AM
Some mo :

http://www.panoramas.dk/panorama/software.html

JeffrySG
12-16-2009, 11:51 AM
http://gardengnomesoftware.com/object2vr.php
:santa:

very cool! didn't know about that software...!:thumbsup: