PDA

View Full Version : Split bone/merge bone in 9.6



WhereMyArm
04-21-2009, 01:00 PM
Are they broken? Ever since I upgraded they seem to have a new interface and don't work. I try to split bone and I get a red square with an X in it that I can slide up and down the bone, but space bar just drops the tool with no change, and both enters do nothing. Same thing with merge bones, but a different red line...

Am I missing something?

WhereMyArm
04-21-2009, 01:08 PM
Nevermind... I just right clicked and it worked. That's pretty inconsistent for enter and space not to work, though, I hope they keep it consistent in Core.

RebelHill
04-21-2009, 01:49 PM
Are we talking layout here??? Use the bone split/bone fuse tools, much more reliable.

WhereMyArm
04-21-2009, 01:57 PM
Yeah in layout. What are the bone split/bone fuse tools and how are they different than split bone/merge bone?

RebelHill
04-21-2009, 02:36 PM
different tools... but with names too similar for comfort... lol

check this.. www.newtek.com/forums/showthread.php?t=97899

I show them in use in the video (just after the first section, once working on the full skeleton)