PDA

View Full Version : Zdepth in lightwave



jomax
04-19-2009, 10:21 PM
ho can i render z depth in lightwave.....??

prospector
04-19-2009, 11:19 PM
RLA Export

toby
04-20-2009, 12:22 AM
Or apply "render buffer export" in the image processing tab, and set it to "Depth"

JeffrySG
04-20-2009, 06:42 AM
Or you can render using the PSD export and select the depth channel (16bit is good for that too).