PDA

View Full Version : Middle Mouse Button



Stephen0523
04-17-2009, 01:40 PM
Hi all. How can I take effect the use of the middle mouse button for selecting groups of objects in Layout?
I am on a Mac Pro running 9.6 and if I click the middle mouse button it activates the Mac widgets.

Thanks

3dWannabe
04-17-2009, 02:56 PM
Stephen - I just got this working with a Logitech mouse.

I had to assign one of the buttons to middle mouse (using Logitech control panel), and disable the middle mouse (which was opening the dashboard) in the preferences/mouse setup for the standard mouse.

Then, there's a setting in LW preferences to turn off left click select - or something to that effect (not using Mac right now).

Works great!

rsfd
04-17-2009, 02:58 PM
Hi,

OSX overwrites application mouse button settings.
So you have to assign the MM-button to "button 3" in "System Preferences" > "Keyboard and Mouse" to take advantage of MMB-actions on application level.
For Dashboard, you'll have to find another setting (e.g. Mouse buttons 4, F12 or fn-F4), that doesn't collide with your applications mouse-actions or keyboard-shortcuts.