PDA

View Full Version : quickcut setups not saving



Tinpau
04-16-2009, 03:17 AM
I must be doing something stupid and wrong... :help:

I go into edit modeler tools and change quickcut 1, 2 and 3 settings (I have them set to keys so I can use the sets easily) when I close the window and use them they are all back to default settings. How do I save them ???

Tinpau

kyuzo
04-24-2009, 05:16 AM
Hi Tinpau,

Sorry I can't help - I just discovered exactly the same thing myself this morning.
Anyone else using the Quickcut1, 2 and 3? Are they bust in 9.6?

Derek

Tinpau
05-08-2009, 06:43 AM
Anyone ??

Seems to be since I re-installed 9.6 that this happened. I deleted config files and everything else people suggest for keyboard shortcuts etc.

Any one have them stay set ???


Tinpau