PDA

View Full Version : LW9.6 and AVI sequence render



fboulene
04-12-2009, 04:34 AM
Hello,

if I try to set the options of an AVI sequence render I get this message : (attached JPG), then LW freezes.
Any ideas ?

Thanks.

jburford
04-12-2009, 09:17 AM
First of all, try to isolate the problem by creating an Avi Sequence outside of LW, such as from using After Effects or such and try to set the options there.

Does the same thing happen? Then go from there. Do you have a clean install of LW and Configs?

Good luck

fboulene
04-13-2009, 01:38 AM
Brand new computer, brand new Win XP SP3 32, brand new LW9.6,
AVI works fine from VT, SE, TVPAINT, DFX and so forth.
Redone config files, still the same.

Thanks for your help.

jburford
04-13-2009, 09:39 AM
Contact the Newtek Support there in Paris, as it should work fine, I do AVIs with no problem out of LW9.6 so far.

3DGFXStudios
04-13-2009, 10:30 AM
you probably need to install some codecs. But it's not smart to render to avi's like jburford already mentioned

fboulene
04-13-2009, 11:09 PM
Reinstalling LW did it ( I wanted to avoid this, but.. )
This happen when fiddling around with a third party using LW as a renderer, rendering sequences would defeat the purpose of this app ( so comments about being not smart ... ).
Thanks to you all for your help.