PDA

View Full Version : Moving Points in Layout



A.Russell
08-18-2003, 01:43 PM
Is there any way to select and move points on objects loaded into Layout?

hrgiger
08-18-2003, 02:11 PM
Well, not natively. We'll have it in Lightwave8.

However, there is a plug-in somewhere now that will allow you to do this... check out flay.com

A.Russell
08-18-2003, 02:14 PM
You wouldn't happen to know that plugin is called, would you?

I tried flay, but none of my searches were successful.

trick
08-18-2003, 02:26 PM
XTool (http://home.nordnet.fr/~phoneikon/XTool_Main_001.htm)

A.Russell
08-18-2003, 02:28 PM
Thank you

txbob
08-18-2003, 03:12 PM
The hub will allow you to alter the model in modeler, and see the change in layout... I believe this is what you want? Like the model is cool but one little part needs a tweak, and you don't want to do the whole save and reload thing....