PDA

View Full Version : Closed Captioning



Stumpster
04-06-2009, 06:28 PM
Hey gang,

Wondering if I can do closed captioning on the Tricaster Studio with either the data link or live text add-ons?

This would be a live gig that had an op typing live on the fly and would need it to show up at the bottom of the program switch.

Thanks!

Paul Lara
04-07-2009, 10:10 AM
Probably not, because LiveText requires the operator to click the LIVE button to send refreshed screen data to TriCaster, and it will not continuously feed new data. that will likely have to be inserted into the video signal after TriCaster's output.

bob anderson
04-27-2009, 01:14 PM
What about using DataLink, and entering the captions in a database? This might be inelegant, but it might work?

I keep coming up with ideas for DataLink, and NONE have anything to do with scoreboards!

Just a thought,
Bob Anderson

Paul Lara
04-28-2009, 11:31 AM
I keep coming up with ideas for DataLink, and NONE have anything to do with scoreboards!

Bob, when you can, e-mail me ([email protected])some of your more unique ideas for Datalink, and I can get it added to the web page.

Paul