PDA

View Full Version : Skeleton problem



Hiper-Boy
03-20-2009, 01:01 AM
Basacly when i got home from school i downloaded the project i was working on to find out that the skelegons on my machine have become some what big and im not sure how to fix it... Ill post the link to a picture i took

http://img21.imageshack.us/img21/7006/characterskeleton.jpg

I dont know how to explain what you're seeing all i can say is that... i cant work on my master piece anymore =( any help on fixing this would be grate... Thank you =)

EDIT:
I tried to fix the legs but that dint realy work out... and the way i was doing it would have taken way to long...

geothefaust
03-20-2009, 01:08 AM
Hit D for display options>Handles & Icons tab on the bottom right.

Tick "Auto-size Bones". :)

EDIT: You can also use the "Bone Icon Size" slider to adjust them manually if they are still not the right size you are looking for.

Hiper-Boy
03-20-2009, 01:11 AM
Only if i knew... But i guess i do now, Thank you so much... this was bugging me for 2 days now... Thank you again =)

geothefaust
03-20-2009, 01:24 AM
No problem! Glad I could help out. :)

Nangleator
03-20-2009, 07:21 AM
With a title like that, this thread would have been far more interesting on any other type of board.