PDA

View Full Version : livesets with shadows



Gilsonleandro
03-19-2009, 10:53 AM
I was searching the forum looking for a way to create livesets that could show the shadow of the main character.

looks like only with aura I can do it.

Is that true??

We got 2 VT5 here and as I know Aura came with it, but I just donīt know nothing about Aura :thumbsdow

billmi
03-19-2009, 12:21 PM
That's correct.
There are methods for simulating a shadow in a LiveSet with Aura.
Lightwave does not create LiveSets with shadows.

joseburgos
03-19-2009, 02:02 PM
The Newtek VT manual has a decent tutorial on how to get started with Aura.
The LiveSet for Aura documentation is all you need to make a LiveSet in Aura without learning all of Aura.
it's a jump start to using in to create LiveSet's and was very well written.
Also note, Photoshop layered files load into Aura just fine if you feel more comfortable In Photoshop.

Good luck,

Gilsonleandro
03-23-2009, 07:38 AM
thank you guys