PDA

View Full Version : FBX export from modeler via Valkyrie.p



Mathias Stolley
03-18-2009, 08:19 PM
Hi,

i try to export an object to fbx direct from the modeler but can not find the place to start the export in the menu.

The reason i want to use the modeler to export is that i only want to export an object and not the lights and camera.
If i use layout i can not deselect the objects i do not want to export.

Can someone tell me where or how to..... ?

Titus
03-18-2009, 08:31 PM
Chances are the fpx plugin is not loaded or you have to edit the menu layout so the fbx option appears at the export menu.

Mathias Stolley
03-18-2009, 08:45 PM
Yes, i thought about that and installed the Valkyrie plugin myself but can not find it in the menu or in the plugin list.

Mathias Stolley
03-19-2009, 06:34 AM
So where do you find it in the menu?

StereoMike
03-19-2009, 09:09 AM
Edit Plugins: Click on 'File', look up valkyrie and see how the plugins are named. Then in 'edit menu' search for these words.

mike